Egyedi ajánlat!

Eladó vendéglátás, Celldömölk

company_logo

385 000 000

Ft

573 770 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 20:44
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
671 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Utcán

Leírás

Eladó Celldömölkön a Ság hegyen, költözés és tartós pihenni vágyás miatt, egy ma is jól működő panzió. A Ság hegy illetve a Fogadó rövid története. A Ság hegy (Ság), mint tanúhegy Vas megye keleti részén, a Kemenesalján található. 291 méter magas Celldömölk fölött. A villa turistaszállóként üzemelt, majd a 90 -es években kapta a Ság hegy Fogadó elnevezést. Az új tulajdonos jóvoltából 2010-ben teljes felújítás történt. Az exkluzív megjelenés mellett bővült a szolgáltatások köre, amelyekkel valóban felejthetetlenné teheti látogatását a celldömölki Ság hegyen. A hegyre felvezető sikló út az egykori bányatulajdonos, Lázár Jenő nevét viseli.Ha a Kemenesaljára, Celldömölkre érkezik akár kikapcsolódni, nosztalgiázni, kirándulni, akár üzleti útra vagy családi hétvégét tervez, választhatja szállásként a város legszebb és legmagasabb pontján található Ság hegy Fogadót!
Nyugodt, csendes és természetes környezet, tiszta levegő a Ság hegyi Tájvédelmi körzet területén kényelmes, komfortos szobák várják a pihenni vágyókat. Éttermi szolgáltatások találhatóak a panzióban, ingyenes parkolási lehetőség, a közelben több gyógy- és élményfürdő, Celldömölk, Sárvár, Borgáta, Mesteri, Bükk. A panzióban, az emeleten, 6 exkluzív szoba található, minőségi berendezésekkel, és felszereltséggel. Az épület központi területén helyezkedik el az étterem, külön teremmel is ellátva, a recepció, és a konyha. A pincében rendezvény központot alakítottak ki, valamint ott található a kétféle szauna, és a Jakuzzi. A pince szinten is van bárpult, valamint benti sport tevékenységre is van lehetőség.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon, nézze meg a széles körű kikapcsolódásra alkalmas panziót és a hozzá tartozó éttermet.

197000000 385000000 Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147123275

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn