Nagyszerű befektetési lehetőség az osztrák határ mellett!

company_logo

129 900 000

Ft

152 824 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 15., 14:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
850 m²

Állapot:
Jó állapotú

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Leírás

Eladó Rönökön, az osztrák határtól 6 km-re egy remek adottságokkal rendelkező épület, több mint 1 hektáros telken.
Az ingatlan a község belterületén, annak központi részén helyezkedik el. Az épületben 100 fős étterem és kiszolgáló helyiségei, kávézó, konyha, valamint az emeleten 10 db szoba található, melyek mindegyike zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.
A ház szintenkénti alapterülete: pinceszint 247,43 nm, földszint 242,25 nm, tetőtér 253,32. Összesen 743,00 nm alapterület és 50 nm beépített terasz.
Az utcafronton nettó 50,24 nm alapterületű önálló, favázas, hőszigetelt üvegezésű épület található, vizesblokkal. A telek enyhén emelkedő, az épület mögött 40 méterre saját erdős résszel rendelkezik, gyönyörű panorámával az Őrség dombjaira. Az épület előtt a telken aszfaltozott útszakasz és murvázott parkoló, korlátlan parkolási lehetőséggel, személygépkocsik és autóbuszok számára.

A telek beépíthetősége 10 %, így a bővítés további bruttó 1.480 nm alapterületű épület lehet, mely lehetőség az ingatlan mostani értékét is jelentősen növeli.
Az ingatlan elhelyezkedését és adottságait tekintve, - korszerűsítés, átalakítás után - IDŐSEK Otthona-nak kialakítása a legjobb választás lehet, hiszen a terek és a terület adott a minőségi élettér megteremtéséhez.
Az osztrák munkavállalók albérletigénye, valamint a határ közelsége miatt kisebb ráfordítással akár azonnal üzemeltethető lehet az épület, akár munkásszállóként is!

A vételár a teljes berendezést tartalmazza.

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum, az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136568395

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn