Irodaház 50 munkaállással Szombathelyen eladó !

company_logo

390 000 000

Ft

487 500 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 23:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
800 m²

Állapot:
Jó állapotú

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen
Parkolás:
Garázsban

Leírás

Hozza cégét Szombathelyre!
Egyedülálló lokációval, 800 m2-es irodaház eladó
Szombathely városa 2021-ben az élmezőnybe került Magyarország legélhetőbb városainak listáján! Már önmagában ezért érdemes mérlegelni, hogy ide helyezze át vagy itt alakítsa ki cége központját, amelyhez most egy kiváló paraméterekkel bíró irodaházat mutatunk.
Eladó Szombathelyen a Csónakázó-tó közelében lévő háromszintes, 800 m2-es irodaház, ahol összesen 50 munkaállás és több tárgyaló garantálja a professzionális munkakörnyezetet.
Az épület egyedi építészeti és belsőépítészeti megjelenésével a modern fém, üveg és a hagyományos tégla ötvözete  a város egyik kiemelkedő építészeti alkotása. Az irodaház 3850 m2-es telken helyezkedik el, amelynek utcafrontján az épület és egy 50 férőhelyes parkoló osztozik (25 + 25 m-en). A zöldterületet a tó parkos környezetéhez méltón, szinte arborétumi alapossággal parkosították, még télen is a zöld természetben érezheti magát. Az épület mindhárom szintjén vizesblokkok és a földszinten teakonyha került kialakításra.
Az épület fűtését modern gázkazánok biztosítják és valamennyi helyiség klimatizált. A biztonságot a modern riasztó és kamerarendszer garantálja. A tulajdonos  igény szerint  az irodaházat valamennyi bútorzatával és felszerelésével együtt adja át, a vételár részeként.
Ha lakóingatlan kialakításán gondolkodna, vagy egyéb üzleti elképzelése van, kevés átalakítással az épület egy igazán luxus családi, vagy akár társasházzá alakítható. Adottságai alapján új üzleti funkcióknak is nagyszerű alternatíva lehet (például klinika, coworking, stb.).
Az infrastruktúra kiváló, a városközpont könnyen elérhető, a Csónakázó-tó pedig Szombathely egyik legvonzóbb része.
Az ingatlan előreláthatólag 2024 év végén költözhető.
A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg. Amennyiben részletesebb műszaki vagy egyéb információra van szüksége, keressen bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 127978061

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn