Rezsimentes családi ház

99 900 000

Ft

1 062 766 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
A

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
604  m2

Méret:
94 m²

Leírás

Elhelyezkedés:
Az ingatlan 2015-ben Érd kertvárosi részén, egy saroktelken épült, aszfaltozott utcában, előtte kb.500nm zöldövezeti terület található! Óvoda, iskola, orvosi rendelő, játszótér, valamint a tömegközlekedés is kényelmesen elérhető. Autóval M7 valamint az M6 5-7 perc, buszmegálló 3 perc séta távolságra található.

Bemutatás:
Az ingatlanra térkövezett autóbeállón, ugrókódos, távirányítású elektromos tolókapun keresztül jutunk be. A kapun túl négy autónak jut hely szintén térköves beállón. Az udvarban található egy 7nm-es tároló, murvával fedett rész a kerti grillezéshez, napozóterasz, két L alakú magas ágyás. A gyep és a többi növény gondozását (a magas ágyásokban és a kapun kívül található növények öntözését is) automata öntözőrendszer könnyíti meg.
A ház tájolásának köszönhetően a teraszok és a nappali is kellemesen benapozott, világos. Az első teraszról lépünk az előszobába, ahonnét nyílik egy vendégmosdó, valamint a másik irányban a nappali-étkező helyiség. Ehhez a térhez kapcsolódik a konyha. A konyhához tartozik egy 1,5nm-es kamra, mely remekül segíti a konyhai eszközök és az élelmiszerek tárolását. A nappaliból közlekedő folyosón keresztül jutunk a három szobához, fürdőhöz és a háztartási helyiséghez. A fürdő sarokkáddal, wc-vel és két mosdóval felszerelt. A háztartási helyiségben található egy zuhanyzó, valamint itt kapott helyet a mosó- és a szárítógép, valamint az épületgépészet. A hátsó terasz, a jelenleg "szülői" hálóként használt szobából és a nappaliból is elérhető.
A teljesen gépesített konyha valamint a fürdőszoba berendezés a vételár részét képzi. Az előszobában, a nappaliban illetve a hálószobában egyedileg készíttetett minőségi bútorok találhatóak, melyek további alku tárgyát képzik.

Műszaki tartalom:
Az épület 2032-ig szaldó elszámolás alá eső napelemes rendszerrel rendelkezik (igény esetén ez akár 9000kWh/év energiafogyasztást képes fedezni, fűtés, EV töltés, stb.). Meleg víz villany bojlerral és gázkazánnal is egyaránt előállítható. A kondenzációs kazán radiátorokon keresztül fűti a házat, a komfortot három hűtő-fűtő klíma és a minőségi alumínium hőszigetelő redőnyök fokozzák. Az ingatlan okos otthon rendszerrel rendelkezik (fűtés, hűtés és meleg víz ellátás), teljes táveléréssel és felügyelettel, akár mobil eszközről is bármikor elérhető. Minden helyiség hőmérséklete külön-külön az épp aktuális igény szerint szabályozható. Igény szerint kandalló is beépíthető, az ehhez szükséges kémény rendelkezésre áll.
A teljes ingatlan távfelügyelettel (riasztás esetén kivonuló szolgáltatással) rendelkező riasztórendszerrel biztosított.
Az esővíz elvezetése az előírásoknak megfelelően szikkasztókba történik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146833644

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn