Eladó 150 nm-es Családi ház Érd Tisztviselőtelep

company_logo

95 000 000

Ft

633 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Kert mérete:
626  m2

Méret:
150 m²

Leírás

Érd egyik kedveltebb városrészén, Tisztviselőtelep egyik csendes utcájában eladó, egy 150m2 alapterületű, 2 generáció részére is kiválóan alkalmas, 6 szobás, 2 fürdőszobás, tetőteraszos önálló családi ház, szerelőaknás garázzsal, fedett autóbeállóval, műhellyel, pincével.
A telek területe 626m2, a kert rendezett, részben virágokkal beültetett, részben betonozott, a terület teljesen körbekerített. A ház tégla falazatú, cserépfedéses, 2 szintes, az emeleti szobához egy tágas, szőlőlugasos tetőterasz kapcsolódik. A kerti műhely alatt borospince is kialakításra került.
A ház fűtéséről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal, a meleg víz ellátását villany bojler biztosítja. A házba belépve egy előtérbe érkezünk, ahonnan egy közlekedőn keresztül a földszinti lakrészbe, az igényes fa lépcsőn pedig az emeleti lakrészbe jutunk. A földszinten 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, közlekedő, az emeleten szintén 3 szoba, hall, fürdőszoba és külön WC helyiségek kerültek kialakításra.
Tágas ablakainak és a ház tájolásának köszönhetően a ház körbenapozott, a helyiségekbe folyamatosan besüt a nap. Infrastruktúrája kiváló, buszmegálló, vasútállomás, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelő sétatávolságra található, de az M6-os autópálya is könnyen megközelíthető. Megtekintés érdekében hívjon bizalommal a hét bármely napján.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143061340

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn