Gyönyörű pamorámás, nagy birtok eladó

company_logo

133 000 000

Ft

591 111 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
225 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Leírás

XIII., VI., és VII., kerületi jó állapotú, 70 m2 körüli Polgári lakás beszámítása 50 millió forintig lehetséges..
Csok Igénybe Vehető!!!

A festői szépségű Kisorosziban kínálok eladásra egy Délnyugati tájolású Klasszikus Tornácos Parasztházat és a hozzá tartozó gyönyörű birtokot mely egyszerre nyújt panorámát a Pilis hegyekre, és a Börzsönyre is. A hangulatos ház magas alapokra épült, kitűnő szerkezeti állapotban van, mind a falak mind pedig a tető tekintetében.
A ház előtt szőlő lugassal ölelt 40 m2 es tornác húzódik, melynek két pontjáról is a házba juthatunk, ahol 4 szoba, közlekedő tárolóval, kádas fürdőszoba WC vel található. A hasznos lakótér 125 m2, illetve a hozzá tározó melléképületek további 100 m2. Nyári konyha, garázs szerelő aknával, illetve egy tágas fészerből áll ahol füstölő is van. Igény esetén akár a lakótér növelhető, a villany és az ipari áram minden épületbe be lett vezetve, valamint vezérelt éjszakai áram is működik. A riasztó rendszer kiépített.
A ház nyílászárói karbantartott ,hagyományos dupla üvegezésű ablakok, kivéve a ház homlokzata ahová spalettás egyedileg gyártott borovi fenyő ablakok illetve ajtó került beépítésre.
A falazat vegyes kő, tégla és vályog felhasználásával épült, a 60 cm es fal vastagság kiváló hőérzetet biztosít a nagy melegekben.
A fűtés gáz konvektorral kiépített, valamint egy szép cserépkályha is használható, a meleg víz ellátás villanybojlerról biztosított.
A tető, hagyományos fafödém, cseréppel fedett, melynek szerkezete felújított, nagyon szép állapotú.
A ház igény szerint esztétikai felújítást igényel, de költözhető, lakható jelen állapotában is.
A tornácról nyílik a pince lejáró, mely 9m2. Tovább haladva a kertben tyúk ól, és egy 30 m2 es téglából épült, szaletli található ahol grillezésre , kerti pihenésre alkalmas részt lehet kialakítani.
60 m2 en térkövezett terület is helyet kapott ahova az áramot is elvitték így kerti lámpákkal felszerelhető.
Az ingatlan összközműves, két fúrt kút is található rajta.
A ház mögött elterülő gyönyörű nagy telken áll egy 80 m2 es pajta épület, ami szintén jó állapotú, ipari árammal ellátott.
A gyönyörű gyümölcsfákkal színesített füves kert lenyűgöző panorámát nyújt annak ellenére, hogy sík terület, a nagyságából fakadóan távol minden szomszédtól, ez által egész nap beragyogja a nap.
A 4420 m2 es telek részből 1073 m2 a tornácos házhoz tartozik, a további 3347 m2 két helyrajzi számon szerepel. Az összes földterület belterület , két utcára nyílik így a bejárat függetleníthető a ház bejáratától, a helyi építési szabályzat szerint 25 % ban beépíthető, megengedett építmény magasság 4,5 méter. Alkalmas kétgenerációs birtok kialakítására ahol együtt élhet a család.
De Kivételes lehetőség befektetőknek is, hiszen építhető: további lakóingatlan, sportlétesítmény, Szálláshely szolgáltató épület, kereskedelmi és vendéglátó szolgáltató épület, vagy akár kézműipari építmény is./ Jelenleg ezekből még kevés működik a településen de az igény egyre nagyobb./
Kisoroszi, igényes tiszta település a Dunakanyar egyik legszebb gyöngyszeme, jó levegő, remek lakóközösség jellemzi. A közbiztonság kiváló.
Turisták sokasága keresi föl évről évre Magyarország minden részéről, de külföldi nyaralók is gyakran fordulnak meg itt. A természet érintetlen szépsége, állatvilága, a szigetcsúcs néven ismert Dunai szakasz, a Cseres tó és a golfpálya is vonzza az embereket.
Amikor az ember rá kanyarodik az idevezető útra teljesen kikapcsol és megpihen.

A parasztház és a további földterületek kizárólag együtt vásárolhatók meg.
Részletekért hívjon bizalommal a hét minden napján

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146236936

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Fülöp Adrienn

Fülöp Adrienn Ev Új Horizont Ingatlan

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn