Eladó 126 nm-es ház Érd #4619527

company_logo

129 900 000

Ft

1 030 952 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 11., 07:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
126 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Érd - Parkváros csendes, de mégis központi részén megvásárlásra kínálok egy egyedileg a tulajdonos által tervezett és kivitelezett családi házat.
Minden helyiségbe törekedtek az egyediséget belevarázsolni, mi sem tükrözi jobban, mint a 20m2-es távirányítós tetőablak és a padlóba süllyesztett akvárium, vízteres kandalló a nappaliban, szauna a fürdőben (megegyezés tárgya) természetes márvány padló, és még rengeteg ilyen apró dolog van, ami az egyediséget és a minőséget tükrözi.
Az ingatlan 827 nm-es telekkel rendelkezik melyen nettó 126,6 nm-es családi ház és egy tágas 60 nm-es garázs található egy kis műhellyel illetve egy 40 nm-es kisház mely még behelyezésre vár.
A ház egyedi kivitelezésű, minőségi anyagokból készült és magas kategóriás burkolatok lettek beépítve. 3 szoba, ebből egy galériás, egy fürdő, mosókonyha és egy tágas természetes fényben gazdag amerikai konyhás nappali.
A ház fűtése gáz cirkóval van megoldva, illetve vízteres kandallóval, a hőleadás pedig padlófűtéssel és radiátorokkal. A bejárata Északnyugati, a hátsó kijárata pedig Délkeleti fekvésű. A hátsó részén az ingatlannak van még egy fedett terasz, egy kis gyerekmedence és egy tágas zöld udvar is.
A közelben általános iskola, több óvoda és bölcsőde is van, boltok, szolgáltatók. 2 perc sétával pedig a buszmegálló is elérhető. A környék biztonságos és csendes.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Csok, Babaváró, jelzálog stb. hitel ügyintézést díjmentesen vállalunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Bővebb információért, illetve a megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!

Hivatkozási azonosító: M269941-4619527

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146916690

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn