Kiemelt!

Eladó Ház, Délegyháza

company_logo

139 900 000

Ft

399 714 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 12:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
350 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
980  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Riasztó

Leírás

Eladó Pest megyében, Délegyházán egy két szintes, külön bejárattal rendelkező családi ház, mely 2010-ben épült.(2012-ben a felső szint)Az ingatlan kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készült, biztosítva a hosszú távú tartósságot és esztétikumot.
Az épület 350 m2 alapterülettel és 980 m2 telekkel rendelkezik, hét tágas szobával büszkélkedhet, amelyek kényelmes életteret biztosítanak a család minden tagjának. A hatalmas nappali és a tágas konyha pedig ideális helyszínt nyújt a közös családi összejövetelekhez,baráti összejövetelekhez.
Az ingatlanban összesen három fürdőszoba található, ami kényelmet és praktikusságot nyújt a mindennapi életben. A fürdőszobák modern berendezéssel és minőségi felszerelésekkel rendelkeznek, hogy minden igényt kielégítsenek.
Az ház elhelyezkedése is kiváló: Délegyháza Ófaluban található, egy csendes, nyugodt környéken. A környék biztonságos és barátságos, ideális a családok számára, akik nyugodt életet szeretnének élni. A közelben találhatóak iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek és számos szabadidős tevékenység, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelt kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139319953

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn