Eladó családi ház Esztergom, Szentgyörgymező

135 000 000

Ft

794 118 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 22., 18:26

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Kert:
különálló

Kert mérete:
420  m2

Méret:
170 m²

Leírás

Eladó saját építésű családi házunk Szentgyörgymezőn!

A ház hasznos alap területe 170m2 + 40m2 pince. Telek mérete pedig 420m2. A ház 1/1 tulajdonban van, sáját helyrajzi számmal. Nyugodt, csendes környezet, aszfaltozott utcában, ahonnan minden (bolt, benzinkut, posta, játszótér, Bazilika, Duna-part stb.) elérhető akár gyalog is.

A ház:
A házban 5 szoba található, 2 fürdőszoba az egyikben wc-vel, valamint egy külön wc az alsó szinten. Étkező és konyha egybe van nyitva. Tárolók és spejz is segíti a könnyebb raktározást. A ház lakható, költözhető! Tégalház 3cm-es vakolat szigeteléssel. Örökgaranciás tetőcserép. Elektromos rendszer: modern, becsövezettt rézkábelek, EPH érintésvédelem, 3 fázis éjszakai áram lehetőséggel.

A házban a nyílászárók fele lett eddig cserélve többnyire a felső szinten, valamint egy teljesen új bejárati ajtó lett beépítve. Az emeleten új klíma biztosítja a hűtést, és tavaszi őszi időszakban a meleget.

A ház alatt lépcsővel elérhető a 40m2-es pince. Itt található a gázóra, gázkazán, gázbojler. A pincében sok kihasználatlan tér van, így átalakítással akár még külön szoba, raktár stb. is kialakítható.

Fűtés, egyéb:
Kondenzációs (2 éve telepített) gázkazán biztosítja a meleget. Szobatermosztáttal szabályozható hőfok. Jelenleg átalány fizetés van, de kérhető más egyéb konstrukció is. Egy nagyteljestményű gázbojler is működik, megfelelő víznyomással fent és lenn.

Telek, kert:
A kertbe elektromos kapun keresztül tudsz beállni nagyobb autóval is. A kapun külön bejárati ajtó is van. Az elválasztó betonkerítés saját építésű és tulajdonú. A kertben veteményes található, valamint egy hatalmas árnyékot adó fenyőfa. A kert végében egy 7m2-es lemeztároló ház van, kerti bútorok, bicikli tárolására.

Az utcában minden digitális szolgáltató elérhető, magas sávszélességű internettel.

A házban rendkívül sok potenciál rejlik, bátran felújítható saját elképzelésed szerint, legyen ez az álomotthonod. A kertet is olyanra szabod amilyenre csak szeretnéd. És a legjobb, hogy költözhető is a vásárlást követő pár hónapon belül! Keress bátran ha kérdésed van!

Hirdetés azonosító: 150416106

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn