Esztergom Áfonyás Utcában, 4 Szobás Eladó Családiház, Hangulatos Kertt

company_logo

130 000 000

Ft

1 056 911 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 19:28
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
766  m2

Méret:
123 m²

Leírás

Ingatlan Helyszíne:
Eladó Esztergomba, kiváló elhelyezkedéssel a Vadvirág campingben, egy szép bruttó 123nm-es 4 szobás ház. Környezete rendezett, kertvárosi lakó övezet. A ház környezetében az elmúlt 15 éven belül sok nívós családi ház épült. A Camping Esztergom belvárosától 5 percre autóval, tömegközlekedéssel, az országúti busszal, vagy helyközi járattal lehet bejutni. Fél óránként jár a busz, mindkét buszmegálló 200 méterre található a háztól. Közelben a Mol benzinkút, dohánybolt és a Lidl 800m, melyek gyalogosan is percek alatt elérhetőek. A Camping megőrizte fás jellegét, ezért tele van madarakkal, pillangókkal, sok az itt költő madárfaj. Duna-partra lejutás kerékpárúton, mely végigkíséri a partot kb 6 km hosszan. Futásra, kerékpározásra kiváló lehetőség. Amennyiben szeretsz folyóban fürdeni, pecázni, supozni, egy jót sétálni a kutyáddal, akkor is 10 percen belül a parton vagy gyalogosan is. A Közelben általános iskola és gimnázium is gyalogosan elérhető. A ház egy sarki telken található a camping egy csendes utcájában. Kellően elszeparálva a szomszédoktól. Téli időszakban is könnyen megközelíthető. A telek közművel teljesen ellátott. Árvízvédelmi szempontból teljesen megbízható. Főút szintje felett van 5 méterrel, soha nem érinti áradáskori veszély. Az itt lakók a környéktől egy nyugodt természetközeli életérzést kapnak, a város közelségének kényelmével.

Ház Jellemzői:
A ház egyszintes, nappali + 3 hálószobás, alkalmas home office-ra, vendégfogadásra hosszabb távra is. A tető alkotta tornác alól egy külső kerékpár tároló is nyílik. A bejárat egy előszobába vezet, ahonnan a konyha-étkező térbe jutunk. Innen jobbra a nappali található, egy légtérben a konyha-étkezővel. A ház nyugati oldalára tervezték a vendégszobát, egy hozzá tartozó vizesblokkal. Másik két szoba a keleti oldalon helyezkedik el, melyek a fürdőhöz és a kamrához hasonlóan a konyha-étkező térből nyílnak. A ház duplakomfortos, 2 fürdő található benne 2 WC-vel. A telek mérete 766 négyzetméter, a kert teraszos elrendezésű, a felső részen szelíd gesztenyefa és néhány tuja, az alsó részen gyümölcsfa, orgona, fűszernövények találhatóak. A terület elég nagy további hozzáépítéséhez, vagy egy medence kialakítására, udvari játékokhoz, kertészkedéshez. A kert öntözőrendszerrel is rendelkezik. A ház kiváló választás gyermekes családoknak, kertészkedni szerető embereknek. Terasz 28 négyzetméter, végében épített grillezési lehetőséggel, és kerti szauna is lehetőséget ad egy kis feltöltődésre.

Méretek:
Telek mérete: 766 nm Ház teljes beépített mérete: 147 nm / hasznos 123,46 nm, Beépítettségi szint: 19%-os - Nappali 25 nm - Konyha Étkező: 28 nm - Szoba: 14 nm - Szoba: 12 nm - Szoba: 11 nm - Fürdőszoba: 7 nm - Fürdőszoba: 5 nm - Terasz: 28 nm (11 nm fedett)

Műszaki Felszereltség:
A ház radiátor és padlófűtését és a melegvíz ellátását cirkó kazán látja el. Az ingatlan fűtése történhet gázkazánnal, kandallóval vagy légkondival is. A kazán számára önálló, gáztüzelésnek megfelelő szerelt, saválló csővel bélelt kémény épült, különálló kürtővel, puffer tartállyal. A kandalló vízteres és a hangulatos látvány tűztér tudja fűteni a radiátorokat is. Éves gázfogyasztás a fával, történő kandallós fűtés mellett 144 m3/ hó a téli szezonban. Villany 210 Kwh/hó. Videotelefon, riasztórendszer, légkondi, falban kiépített audio vezetékek, internet, pezsgőfürdőkád is a ház műszaki felszereltségének a része.

Költségek:
Minden fogyasztás órával mérhető, havi rezsije a háznak 40.000 Ft.

Tároló:
A házban tároló és beépített szekrény található. A kertben is van egy kis faház, amely szintén tárolásra szolgál.

Parkolás:
Az udvaron kialakításra került felszíni autóbeálló, 4 autó számára. Irányár: 130 MFt

Lotus House azonosító: 2237

Hirdetés azonosító: 149500147

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn