Eladó Családi Ház - Esztergom

132 000 000

Ft

660 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 21., 12:40

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Házszám:
6

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Riasztó

Szintek száma:
3

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
200 m²

Leírás

Kivételes lehetőség a városi nyugalomra és kényelemre csendes környezeteben!

Örömmel mutatjuk be háromszintes családi házunkat, mely ideális választás mindenki számára, aki a tágas terekre és kényelemre vágyik. Az ingatlan kivételes elrendezése és felszereltsége garantálja, hogy minden családtag megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Az alsó szinten található egy 120 négyzetméteres terület, melyet különféle szórakozási lehetőségeknek szenteltünk. Ezen a szinten rendelkezésre áll pingpong- és biliárdterem, hogy a szórakozás mindig kéznél legyen, az edzőterem pedig ideális hely a sportolás szerelmeseinek. Az itt kialakított tárolóhelyiség kiválóan alkalmas a rend tartásra és a kiegészítők tárolására, továbbá ezen a szinten került kialakításra a kazánhelyiség, ahol a gázkazán biztosítja a kellemes meleget a hidegebb napokon.

A középső szint a családi élet központja, ahol a 120 négyzetméteres tér egy tökéletesen kialakított nappalival, konyhával és étkezővel, valamint két hálószobával és egy fürdőszobával rendelkezik, amelyhez egy külön wc helyiség is tartozik. A kényelem és funkcionalitás itt találkozik, hogy minden pillanatban otthonosan érezhessék magukat a lakók.

A tetőtér további 80 négyzetméteres területén három hálószoba, egy gardrób, egy tárolóhelyiség és egy további fürdőszoba található az itt élőknek kényelmet és privát teret biztosítva.

Az ingatlan a vastagabb (37,5 cm) Ytong falazattal készült, három klímaegységgel felszerelt, hogy minden évszakban kellemes hőmérséklet uralkodjon a házban. A kert pedig egy igazi kis oázis, ahol kis kerti tó, kemence, szalonnasütő, valamint egy 25 négyzetméteres teraszhelyiség is található, tökéletes helyszín családi- és baráti összejövetelekhez.

Ha Ön is úgy érzi, hogy ez a családi ház lehet az Ön álmai otthona, hívjon minket, hogy egy személyes megtekintéssel közelebbről is megismerhesse ingatlanunkat!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147230597

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn