Eladó ház, Esztergom

company_logo

119 900 000

Ft

999 167 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
951  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladásra kínálok Esztergom nagyon kedvelt részén, téglaépítésű, 3 szobás, 120m2 hasznos lakótérrel rendelkező családi házat, 951m2 körbekerített, szép, arborétumos telekkel, faházzal, térkövezett-fedett kennellel, tárolókkal.

Az ingatlant felújították 2019-ben, ami érintette a teljes víz, villany, fűtés vezetékeket, csöveket. Masszív terméskő alapra építették az épületet. A ház új aljzat szigetelést kapott, új járólappal burkolták. A nyílászárókat is kicserélték., bukó-nyíló, redőnyös, szúnyoghálóval ellátott ablakokra. Fűtését gázkazán biztosítja, de van több kémény, ami lehetőséget ad egy kandalló beépítésére is. Készültek tervek egy komplett szint ráépítésére (külön, oldalsó bejárattal), ami nem történt meg, de a tulajdonos igény szerint átadja a dokumentációját.

Étkező rész a teraszból lett beépítve, ötletesen, igényesen. Két ajtóval látták el, egyik a bejárati, másik a hátsó udvarra vezető, garázshoz, fedett tárolóhoz. Ezt követi a közlekedő és a konyha. Ezek a helyiségek alápincézettek, ahová közvetlen a közlekedőből tudunk lemenni. Itt kapott helyet külön a WC. Tovább haladva láthatjuk a gyerek szobát, fürdő szobát. Az egész ingatlan belső terei átgondoltak, ízlésesek. A nappaliból a telek másik felére van rálátásunk, ahol az elmúlt időszakban hozzáépítettek egy nagyobbacska fedett teraszt. Itt lehet pihenni, kikapcsolódni, a kis faházat (2.5x2.5), hintát, térkövezett kennelt is innen láthatjuk . A hálószoba szép világos a sok ablaknak köszönhetően, teljesen egyedi az ívelt falazatával, pluszként pedig leválasztottak egy gardrób részt is benne.

Az udvaron több fedett tárolót találunk , kissé arborétumra hajazó bokrokat , ősfákat, virágokat csodálhatunk meg. Akár több autó (5-6) benti parkolására is alkalmas a terület, ebben nincs benne a garázs és az előtte lévőtérköves felhajtó, itt is 2-3 autó kényelmes parkolása biztosított. A ház fölött közel húzódik a hegyoldal, azoknak akik túráznak, vagy csak sétálni szeretnek közel a természet és túraútvonal.

A közelben kórház, patika, óvoda, bolt, kondi terem, buszmegálló, minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges.
Ajánlom családoknak, de akár vállalkozásra is alkalmas a nagyobb telek terület miatt, csendes környék, közel a központhoz.
Ha hasonló ingatlant keres, várom érdeklődő hívását.

VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS INGYENES!
Díjmentes Credipass hitelközpontunk bank semleges tanácsadással, államilag támogatott kamatozású hitelkonstrukciókkal és teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésükre térítésmentesen! A vásárláshoz Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) is igényelhető a megfelelő feltételekkel!
Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra.
Érd.: Gibizer Gabriella +36-(20) 952 4919


Referencia szám: HZ035847

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141695454

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn