Bomba ajánlat!

Eladó Telek, Tiszafüred

company_logo

19 000 000

Ft

18 147 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 14:01
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1047 m²

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában

Csatorna:
utcában

Leírás

KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TISZAFÜREDEN!!! Kifejezetten csendes környéken, 700 m-re a Tisza-tói szabadstrandtól, 1200 m-re a központól ELADÓ egy 1062 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK!!! Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). A Tisza és a Tisza-tó közelsége miatt horgászoknak, vízi sport kedvelőinek ajánljuk, de ideális hely csendre, pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak. A telek településrendezési besorolása kertvárosias lakóövezet (Lke2), melyben a maximális építménymagasság: 6 m, beépíthetőség: 30 %, a telek alkalmas lakó-, apartmanépület építésére egyaránt, a telken legfeljebb két épületben max. 6 lakóegység építhető (képek között HÉSZ kivonat).
A telek kiváló adottságú, terepszintje magasabb a környezetéhez képest (melyet kellő fantáziával jól ki lehet használni a beépítés során), bejárója, megközelíthetősége új zúzottköves emelkedős útszakaszról megoldott.
Közelben: Tisza-tói szabadstrand, kerékpárút, 33-as főút, Spar, Penny, Lidl, kerékpáros centrum, strandfürdő, orvosi rendelők, vasútállomás.
Telekméret: 1047 m2.
Közművek: utcában.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.).
Irányár: 19 millió Ft.
Referenciaszám: M233777

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136334867

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás