Jó fogás!

Eladó Telek, Tiszafüred

company_logo

16 500 000

Ft

15 207 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 01:34
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1085 m²

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában

Csatorna:
utcában

Leírás

KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TISZAFÜREDEN!!! Kifejezetten csendes környéken, 700 m-re a Tisza-tói szabadstrandtól, 1300 m-re a központól ELADÓ egy 1085 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK!!! Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). A Tisza és a Tisza-tó közelsége miatt horgászoknak, vízi sport kedvelőinek ajánljuk, de ideális hely csendre, pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak. A telek településrendezési besorolása kertvárosias lakóövezet (Lke2), melyben a maximális építménymagasság: 6 m, beépíthetőség: 30 %, a telek alkalmas lakó-, apartmanépület építésére egyaránt, a telken legfeljebb két épületben max. 6 lakóegység építhető (képek között HÉSZ kivonat).
A telek kiváló adottságú, terepszintje magasabb a környezetéhez képest (melyet kellő fantáziával jól ki lehet használni a beépítés során), ún. nyeles telek, megközelíthetősége magánútról megoldott.
Közelben: Tisza-tói szabadstrand, kerékpárút, 33-as főút, Spar, Penny, Lidl, kerékpáros centrum, strandfürdő, orvosi rendelők, vasútállomás.
Telekméret: 1085 m2.
Közművek: utcában.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.).
Irányár: 16,5 millió Ft
Referenciaszám: M202963

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 122151431

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Ez is érdekelhet

Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

Töltsd le most!