Egyedi ajánlat!

Eladó Telek, Tiszafüred

company_logo

16 500 000

Ft

14 436 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 01:39
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1143 m²

Villany:
telken belül

Víz:
utcában

Gáz:
telken belül

Csatorna:
utcában

Leírás

KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TISZAFÜREDEN!!! Kifejezetten csendes környéken, 800 m-re a Tisza-tói szabadstrandtól, 1200 m-re a központól ELADÓ egy 1143 m2-es, részben közművesített ÉPÍTÉSI TELEK!!! Az ingatlanon található egy bontandó lakóépület, a házban villany, a telken gázcsonk! Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). A Tisza és a Tisza-tó közelsége miatt horgászoknak, vízi sport kedvelőinek ajánljuk, de ideális hely csendre, pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak. A telek településrendezési besorolása kertvárosias lakóövezet (Lke2), melyben a maximális építménymagasság: 6 m, beépíthetőség: 30 %, a telek alkalmas lakó-, apartmanépület építésére egyaránt, a telken legfeljebb két épületben max. 6 lakóegység építhető (képek között HÉSZ kivonat). Az épület elbontását az eladó nem végzi el, adott esetben a vevő dönthet úgy is, hogy az épületet megtartja és felújítja.
A telek nagyrészt körbekerített, kiváló adottságú, terepszintje magasabb a környezetéhez képest (melyet kellő fantáziával jól ki lehet használni a beépítés során).
Közelben: Tisza-tói szabadstrand, kerékpárút, 33-as főút, Spar, Penny, Lidl, kerékpáros centrum, strandfürdő, orvosi rendelők, vasútállomás.
Telekméret: 1143 m2.
Közművek: gázcsonk és villany telken belül.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi (SMS, e-mail, egyéb hirdetési platformokon nem tudom garantálni a gyors választ). További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.).
Referenciaszám: M202816

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 122151108

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás