3 szintes, szintenként 512 m2-es irodaház 180 m2es raktárral

company_logo

779 000 000

Ft

453 963 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
10+

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Méret:
1716 m²

Leírás

3 SZINTES, SZINTENKÉNT 512 M2-ES IRODAHÁZ 180 M2-ES ÜZLETTEL/RAKTÁRRAL VALAMINT PARKOLÓKKAL  STRATÉGIAI HELYEN ELADÓ

A X. kerület KÖKI terminálhoz közeli, kiválóan megközelíthető, kereskedelmileg is nagyforgalmú részén eladóvá vált ez a három szintes irodaház 1760 m2-es telken, mely cégközpontnak vagy kereskedelmi telephelynek is kiválóan alkalmas.

TÖBBFUNKCIÓS ÉPÜLETEGYÜTTES  KOMPLEX, JÓL ÁTGONDOLT LÉTESÍTMÉNY
Az 1760 m2-es, körbekerített saroktelken két épület található: egy tégla építésű, 3 szintes, két emeletes irodaház, valamint egy 2014-ben ytong falazó elemekből épült 180 m2-es földszintes raktár/áruház/bemutatóterem.
A két épület össze van kötve egymással  az alaprajzon látható módon.
Az udvar sík, díszkővel burkolt illetve füvesített, az épület körül 20 db gépjárműparkoló van, valamint további, parkolásra alkalmas területek (ld. az alaprajzot).

A HÁROM SZINTES, RAKTÁROZÁSRA IS ALKALMAS, LIFTES IRODAHÁZ  2005-BEN FELÚJÍTVA
Az irodaház alapterülete szintenként (fszt.+I.em.+II.em.) 512 m2, az alagsori szint további kb. 50 m2-es. A szintek  az alaprajzon is látható módon  középfolyosós rendszerűek, 16-50 m2-es helyiségekkel, szintenként tágas fogadótérrel, valamint mosdóblokkokkal és konyhákkal-étkezőkkel. Jelenleg a teljes földszint és alagsor raktározási célt szolgál, az emeleti szintek irodáiban bérlők vannak. A belmagasság 3 m.
Az irodaháznak van egy személybejárata a forgalmas utcáról, valamint egy az udvarról. Az udvarra kamionnal is megközelíthető gépkocsibejárat vezet. Az épület rendelkezik továbbá az udvarról nyílóan egy 3,5 m magas árufogadó bejárattal, mely mellett 2014-ben kialakításra került egy 800 kg teherbírású lift.
Az irodaház a 90-es években teljeskörű felújításon esett át, majd az I. és a II. emelet 2005-ben újra felújításra került.

GARANTÁLT BIZTONSÁG
A komplexumban tűzjelző rendszer került kiépítésre bevezetett tüzivíz rendszerrel, irányfényekkel és közlekedési útvonal kijelzőkkel.
Kiépítésre került továbbá riasztó rendszer és kamerarendszer, valamint távfelügyeleti rendszer fokozza a biztonságot.
A földszinti ablakok és ajtók mindegyike rácsozott.

TECHNIKAI FELSZERELTSÉG  KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM  ENERGIAHATÉKONY MEGOLDÁSOK
Az elektromos hálózat három fázisú, elérhető telejsítménye 3x16 Amper.
A fűtésről gázkazánok és radiátor hőleadók gondoskodnak, az áruházban már padlófűtés került kiépítésre.
Minden helyiség klimatizált, a beltéri egységeket egy, a hátsó udvarban telepített, folyadékhűtéses kültéri egység szolgálja ki.
A fából készült ablakok, valamint a fém vagy műanyag ajtók hőszigeteltek.

ÜZEMELTETÉSI INFORMÁCIÓK  TERVEZHETŐ KÖLTSÉGEK
Az épületegyüttes üzemeltetése során a fogyasztásokon (rezsi) kívül számolni kell az építményadóval, hulladékszállítással, kémény-, fűtés- és klímakarbantartási díjakkal, a tűzjelző berendezés állandó felügyeletetét ellátó katasztrófavédelem felé fizetendő hozzájárulással, a riasztó rendszerrel kapcsolatos távfelügyeleti szolgáltatással, időszakos tűz- és munkavédelmi karbantartási díjakkal, valamint a lift rendszeres felügyeletének, karbantartásának díjával. Mindezen költségek a rezsivel együtt átlagban havi 800 ezer forintot tesznek ki, melyben már az internetelőfizetés is benne van.

STRATÉGIAI HELY  GARANTÁLT FORGALOM  KIVÁLÓ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
A kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező elhelyezkedés garantálja a jó megközelíthetőséget és a forgalmat. Tömegközlekedéssel a KÖKI terminál csupán 8 perc. A szomszédos bevásárló központ miatt minden nap tömegesen érkeznek a potenciális vásárlók, mely kereskedelmi tevékenység esetén hosszú távon támogatja cége növekedését.

EZ AZ INGATLAN NEM CSAK EGY IRODAHÁZ, HANEM EGY BEFEKTETÉS A JÖVŐBE!
Ha első osztályú elhelyezkedéssel, úgy tömegközlekedéssel és személygépjárművel, mint tehergépkocsival és áruval is kiválóan megközelíthető, minden szükséges felszereltséggel rendelkező telephelyet keres, ahol garantált vállalkozása fejlődése és növekedése, vegye fel velem a kapcsolatot, ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!

A vételárat ÁFA terheli.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149197848

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn