Eladó Ház, Békéscsaba 34.900.000 Ft

company_logo

34 900 000

Ft

349 000 Ft/m²

Cím:

Békés; Békéscsaba; Belvároshoz közel

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 23., 12:35
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Leírás

Békéscsabán a 6. kerületben a kórház közelében sürgősen eladóvá vált egy 100m2-es, 3 szobás, tégla falazatú, önálló családi ház garázzsal és melléképületekkel. Tehermentes. Azonnal költözhető.
Irányár: 34,9MFt
Tel:


Családosoknak ajánlom ezt a fantasztikus ingatlant, amely a város olyan részén található ahol nyugodt, csendes környezetben térhetünk haza de mégis a belváros közelében élhetünk. Az ingatlan alapterülete 100m2. Tartozik az ingatlanhoz kb még 100 m-es melléképület, ami akár külön álló lakrésznek is kialakítható. A telek mérete 1481m2. A ház 1975- ben tégla alapra épült tégla falazattal. Az ingatlan 3 külön nyíló szobából, 1 konyhából, 1 kamrából, 1 előszobából, 1 fürdőszobából, 1 wc-ből áll. Az egyik szobába padlószőnyeg található. A másik szobában, ami a legnagyobb szoba a házban ott pedig hajópadló került lerakásra. A lekisebbik szoba az pedig le van burkolva. A többi helyiséget is leburkolták. A szobák nagyon világosak a nap bármely szakában. A nyílászárók fából készültek. Az ablakokon redőny található. Tetőszerkezete nagyon jó állapotban van. A ház melegét konvektorok biztosítsák a meleg vízet pedig egy villanybojler szolgáltatja. Többgenerációs együttélésre is alkalmas, így a nagyobb családi és baráti összejöveteleket is lehet szervezni. A háznak fantasztikus az elosztása és hatalmas nagy térrel rendelkezik szinte minden helyiség. Az udvar a gyerekek mozgásigényét is megfelelően kielégítheti, A telek mérete ideális mert területe se nem kicsi, se nem nagy.
A házhoz a több részből álló melléképület tartozik amely alkalmas vállalkozáshoz, egy műhely kialakításához. Mellette tüzelőtároló helység és kisállat tartására alkalmas ól van.. Parkolási lehetőség a saját garázsban és az ingatlan előtt is adott. A környék csendes. a szomszédok főként kedves emberek.
A közelben megtalálható buszmegálló, élelmiszer bolt, iskola, óvoda. Ez a fantasztikus adottságú ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, ha tetszik önnek ne várjon csapjon le rá!
Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni akkor hívjon bátran! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Ha még nem sikerült eladnia házát, lakását, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Érdeklődni a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138884971

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás