Eladó Ház, Békéscsaba 36.900.000 Ft

company_logo

36 900 000

Ft

369 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 22., 14:00
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Árcsökkenés!Békéscsabán Jaminában csendes utcában,eladásra kínálok egy 100m2-es, 3 szoba+nappalis,padlófűtéses, klímás, igényesen felújított, modern,társasházi lakást.
Irányár: 36,9Mft
Tel:


A ház tégla falazatú, 1989-ben épült,kiváló állapotú 896 m2-es telken helyezkedik el, parkosított kerttel. Az ingatlanba egy elektromos kapun keresztül jutunk be. Az ingatlanhoz tartozik egy 42 m2 alapterületű, teljes közművel ellátott szerelőaknás garázs is, amelyhez külön fedett terasz tartozik.
A ház kétszintes, mindkét szinten egy különálló lakás található. A felső lakás zárt lépcsőházon keresztül közelíthető meg. A 100 m2 alapterületű lakásban található egy nappali + étkező, 3 hálószoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő, külön wc, erkély. A lakás fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja, a fürdőszobában radiátoros hőleadással, a lakás többi helyiségben padlőfűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Az lakásban új villanyvezetékek lettek kialakítva. A felújítás során a vízvezetékek cseréje is megtörtént. Az ingatlanban hungaropán üvegekkel ellátott fa és műanyag nyílászárókat szereltek be, mindegyik szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott. A nagy ablakoknak köszönhetően az ingatlan napfényes és világos. A hálószobában a nappaliban és a konyhában laminált parketta található, a két nagyobbik szobában padlószőnyeg lett letéve a többi helységben pedig minőségi járólap található. Egy hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. Az erkélyre a nappalin keresztül jutunk ki. Ide tényleg csak be kell költöznie, nem kell költeni a felújítási munkálatokra.

Az infrastruktúra kiváló, a közlekedés nagyon jó. Buszmegálló, bolt, orvosi rendelő, 5 percre található. Békéscsaba központja kb. 10 perc autóval.

Ha megtetszett önnek is ez a fantasztikus ingatlan, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon bizalommal! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. A ház csokra alkalmas! Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk.

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel ügyintézése.

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136932971

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn