Eladó Ház, Békéscsaba 32.900.000 Ft

company_logo

32 900 000

Ft

365 556 Ft/m²

Cím:

Békés; Békéscsaba; Belvároshoz közel

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Méret:
90 m²

Leírás

Békéscsaba csendes, kertvárosi környezetében, eladóvá vált egy 90 m2-es, 3 szobás+ nappalis, tégla falazatú, gáz-cirkó fűtésű, sorházi lakás. Tehermentes. Azonnal költözhető!
Irányár: 32,9Mft
Tel:


Ez a békéscsabai 90m2-es sorházi lakás kiváló választás fiatal pároknak, gyermekes családoknak, illetve akik a nagyszülőkkel szeretnének összeköltözni. Pár éve végrehajtott felújítás során új műanyag bejárati ajtót építettek be, a villanyvezetékeket kicserélték, a fűtésrendszert új Westen Star kondenzációs kazánnal és új lapradiátorok beépítésével korszerűsítették, a külső falazatot nemes vakolattal látták el.

Az ingatlan meglévő 3 szobája+ nappalija alkalmas arra, hogy a család bármelyik tagja kényelmesen elférjen. Az alsó szinten található nagy nappali megfelelő helyszíne lehet a családi összejöveteleknek. A nagy konyha pedig a családi sütés-főzés helyszíne lehet. A nappaliban parketta található a többi helyiségben pedig minőségi járólap. A különálló wc is nagyon praktikus. Kialakításra került egy tágas spájz. Több tároló is megtalálható az ingatlanban, a lépcső alatti teret is beépítették, de még a padlást is tárolónak használják. Fa nyílászárók találhatóak az ingatlanban, amelyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
Az emeleten található 3 szoba. A szobák parkettásak. Az egyik szobához tartozik erkély. Az emeleten található még egy felújított tusolós fürdőszoba wc-vel. A házban rengeteg lehetőség van a tágas tereknek köszönhetően.
Az infrastruktúra kiváló, a közlekedés nagyon jó. Buszmegálló, bolt, orvosi rendelő, 5 percre található. Békéscsaba központja kb. 10 perc autóval.

Ha megtetszett önnek is ez a fantasztikus ingatlan, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon bizalommal! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. A ház csokra alkalmas! Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk.

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel ügyintézése.

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136764875

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn