Eladó Ház, Zalacsány

company_logo

69 900 000

Ft

499 286 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
140 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
1035  m2

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Eladó családi ház Zalacsányban.

A jó állapotú családi ház fedett teraszáról a bejárati ajtón keresztül a tágas nappaliba érkezünk. Innen balra nyílnak a hálószobák, melyek közös, utcafronti terasszal rendelkeznek. A nappaliból jobbra található az étkező és a konyha. A konyhából nyílik a kamra és a kazánház. A bejárattal szemközt helyezkedik el az emeletre vezető lépcső, továbbá egy kis közlekedőből nyíló fürdőszoba és a különálló WC. Az emeletre vezető lépcsőn egy további tágas és napfényes nappaliba érkezünk, ahonnan egy további szobába és fürdőszobába juthatunk. A ház mögötti melléképületben egy tágas helyiséget és egy garázst találunk.

Az épület falazata tégla, mely 5 cm-es hőszigetelést kapott. A tető jó állapotú és cseréppel fedett. A nyílászárók hőszigeteltek és fából készültek. Az ablakokon redőny és szúnyogháló van. A ház fűtéséről és a melegvízről egy új kondenzációs kazán gondoskodik. A fűtés korszerűsítésekor egy új vegyestüzelésű kazánt is beépítettek, mint alternatív fűtési lehetőséget. A nappaliban található még egy jelenleg használaton kívüli kémény, mely lehetőséget biztosít az utólagos kandalló beépítésre. A földszinti étkezőben található még egy új hűtő-fűtő klíma.

Zalacsány remek elhelyezkedésének és szépséges horgásztavának köszönhetően az ott lakóknak és az odalátogatóknak is remek kikapcsolódási lehetőségeket nyújt. Kehidakustány 7 percre, Hévíz 10 percre, a Balaton pedig 20 percre található.

Az ingatlan megvásárlásához igénybevehető a CSOK plusz. Az esetleges átalakításhoz, korszerűsítéshez pedig igénybe lehet venni a falusi CSOK-ot is.

Egyedi kamatozású, ingatlanvásárlási, - és felújítási hitelek, valamint CSOK és babaváró-hitel ügyintézését is elvégezzük Ön helyett, az OTP Bank hátterével.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!
Érdeklődni: Otp Ingatlanpont Kft. Pál Miklós 70 3341099

Referencia szám: M265972-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145294988

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn