Eladó Ház, Zalacsány

company_logo

69 900 000

Ft

499 286 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
140 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
1035  m2

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Eladó egy jó állapotú, klimatizált családi ház Zalacsány községben!

A 140 m2-es otthon fedett teraszáról a tágas nappaliba érkezünk. Innen balra nyílnak a hálószobák, melyek közös, utcafronti terasszal rendelkeznek. A nappalitól jobbra található az étkező és a konyha, melyből a kamra és a kazánház nyílnak. Az emeletre vezető lépcsővel szemben található egy kis közlekedő, ahonnan elérhető egy fürdőszoba és egy külön WC. Az emeletre felvezető lépcsőn egy másik tágas és napfényes nappaliba érkezünk, innen még egy szoba és fürdőszoba nyílik. A ház mögötti melléképületben egy garázs is kialakításra került.

Az épület falazata tégla, mely 5 cm-es hőszigetelést kapott. A tető jó állapotú és cseréppel fedett. A nyílászárók hőszigeteltek és fából készültek. Az ablakokon redőny és szúnyogháló van. A ház fűtéséről és a meleg vízről egy új kondenzációs kazán gondoskodik. A fűtés korszerűsítésekor egy új vegyestüzelésű kazánt is beépítettek, mint alternatív fűtési lehetőséget. A nappaliban található még egy jelenleg használaton kívüli kémény, mely lehetőséget biztosít az utólagos kandalló beépítésre. A földszinti étkezőben található még egy új hűtő-fűtő klíma.

Zalacsány remek elhelyezkedésének és gyönyörű horgásztavának köszönhetően remek kikapcsolódási lehetőségeket nyújt mind a helyieknek, mind az odalátogatóknak. Kehidakustány 7 perc, Hévíz 10 perc, a Balaton pedig 20 perc autóútra van.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető! Jöjjön el, nézze meg, tegyen rá ajánlatot! Nálunk minden megtekintés DÍJMENTES!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146002966

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn