Eladó 89 nm-es ház Pókaszepetk

company_logo

42 000 000

Ft

471 910 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 11:18
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1571  m2

Méret:
89 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170725 hivatkozási számú pókaszepetki családi ház. Az ingatlan 89 négyzetméteres, amelyben két kényelmes szoba, egy modern amerikai konyha-nappali, egy tágas fürdőszoba, valamint egy hangulatos, nagy terasz található. A házhoz tartozó 1571 négyzetméteres telek ideális kertészkedésre, emellett egy további tároló és egy duplagarázs is rendelkezésre áll.

Az ingatlan az elmúlt években jelentős felújításokon esett át: 2016-ban cserélték a víz- és villanyvezetékeket, 2020-ban 10 cm vastag hungarocell szigetelést kapott, 2022-ben pedig új betoncserép fedést kapott a tető. 2023-ban a nyílászárókat is modern, műanyag ablakokra cserélték, melyek kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak. A ház fűtését és melegvíz-ellátását egy korszerű kombi gázkazán biztosítja, így az otthon teljes mértékben összkomfortos és összközműves.

Az ingatlan északi tájolású, csendes környezetben helyezkedik el, mégis jó közlekedési lehetőségekkel rendelkezik: a közelben buszmegálló és vasútállomás is található. Pókaszepetk Zalaegerszeg közvetlen közelében, a Zala folyó partján fekszik, a település körjegyzőségi székhely, ahol polgárőrség is működik, így a közbiztonság kiemelkedően jó.

Ez az ingatlan ideális választás lehet mindazoknak, akik egy csendes, biztonságos környezetben szeretnének otthont találni, ugyanakkor fontos számukra a korszerű, gondosan karbantartott belsőtér és a praktikus elrendezés. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, tekintse meg személyesen is! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pókaszepetki családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170725Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés azonosító: 150013210

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn