Zalalövői 126 nm-es ház eladó

company_logo

44 800 000

Ft

355 556 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 16., 16:49
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
126 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1970  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Zalalövőn a Borostyán-tótól 5 perc sétára kényelmes családi ház jó adottságokkal eladó.

Az Őrség kapujában Zalalövőn eladó egy két generáció számára vagy vendégfogadásra is alkalmas családi ház gondozott területtel, dupla garázzsal, melléképülettel, pincével.
Az ingatlan a város központjától nyugati irányban, a Borostyán-tótól délre található. A telek két helyrajzi számon található: 750 illetve1220 m2-en, akár gazdálkodásra is alkalmas.
Az épületben jelenleg egy nagy nappali, két szoba, étkező és egy gardróbként használt, de szoba méretű helyiség is található. A kényelmes méretű konyhához külön étkező és kamra kapcsolódik. A tető illetve minden helyiség nyílászárói lecserélésre kerültek az elmúlt években, a felújítás csupán a fürdőszobában nem történt még meg. A fűtést központi kazán biztosítja, mely a lakórészhez kapcsolódó, udvari és belső ajtóval egyaránt rendelkező nagy méretű nyárikonyhában került elhelyezésre. Az ingatlanban ipari áram is rendelkezésre áll, míg a biztonságot szolgálják az elhelyezett biztonsági kamerák.
Az épület végén tágas, 2 autó elhelyezésére és tárolásra is alkalmas garázs található, az épület egészének padlástere tárolásra megfelelő. A nagy udvarban fúrt kút, pázsit, dísz növények találhatók, gyümölcsös kialakítására kiváló adottságokkal. Az ingatlan egyaránt alkalmas összeköltözőknek, vagy azoknak, akik falusi vendéglátással szeretnének foglalkozni. A helyszín turisztikai szempontból kifejezetten kedvező, a Borostyán-tótól 5 perc sétára, az Őrség és Zala megye erdei, rétjei, túralehetőségei jól elérhetőek, gyalogos és kerékpártúrák formájában. Zalaegerszeg 22 km-re található, fürdőivel, programjaival, vásárlási lehetőségeivel. A közeli őrségi települések és környékük a kirándulások mellett kitűnő gasztronómiai és kulturális élményeket biztosítanak. Gombagyűjtés, madármegfigyelés, horgászat egyaránt szerepel a programkínálatban.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele és tegyen ajánlatot! Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes. További információkért illetve megtekintés egyeztetéséhez hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145067460

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn