Zalaegerszeg, eladó családi ház

company_logo

46 900 000

Ft

700 000 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
67 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #165939 hivatkozási számú ZALAEGERSZEGI CSALÁDI HÁZ.


Szeretne egy csendes, de mégis a városhoz közeli ingatlant?

A zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda kínálatában eladó Zalaegerszeg  Gógánhegyen örök panorámával rendelkező, 1133 m2-es körbekerített telken található 2004-ben bővítésen átesett  családi ház. Az ingatlan autóval aszfaltos úton könnyen  megközelíthető  (buszmegálló 600 méter.)

Ez a varázslatos összközműves otthon külső hőszigetelést is kapott. A ház jelenlegi tulajdonosa 2004-ben egy korábban épült kisebb ház bővítése után 2004-ban, nyerte el a végleges méretét, formáját.  Új víz, villany vízvezeték került kiépítésre és új fürdőszoba sarokkáddal új burkolatok, beltéri ajtók találhatók, amelyek modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek. Az épület 20cm-es külső hőszigetelést is kapott. A nyílászárók részben ki lettek cserélve műanya 2 rétegű üvegezéssel, szúnyoghálóval redőnnyel ellátott. Teljesen új konyhabútor, új beépített konyha gépekkel.

- A lakószint  67 m2 hasznos alapterületű egy szinten, a bejáratnál kövezett fedett 18 m2-es terasz, konyha, 2 szoba, fürdő illetve nappali étkezővel, ezen a szinten a nappaliból illetve az egyik szobából megközelíthető 2 egymástól leválasztott erkély, ahonnét csodálatos panoráma nyílik a kertre, illetve Zalaegerszeg városára, keleti irányban. A ház alatt nagyméretű pince is található (20 m2) mely zöldség gyümölcs és egyebek tárolására illetve nyári konyha műhely, dühöngő és egyebeknek remek lehetőség.

-Az otthon melegét három fűtés szolgáltatja, a nappali és a konyha közé épített cserépkályha, központi fűtés is ki lett alakítva pinceszinten vegyes tüzelésű kazánnal lapradiátoros hőleadókkal.. Az ingatlanban  hűtő-fűtő klíma is felszerelésre kerül. A meleg vizet  villany bojler biztosítja.

Ha szereti a természet közelségét, mindennapjait ilyen helyen tölteni, a teraszról illetve az erkélyekről egy pohár bor elfogyasztása mellett szeretné élvezni a páratlan kilátást, akkor ez az ingatlan önre vár! A fedett terasz illetve a kert kialakításából adódóan kerti partik, családi, baráti összejövetelek megtartására kitűnő helyszín. A város forgatagából kiköltözni szándékozóknak is kiváló választás, hisz minden adott a barkácsoláshoz, műhely kialakításhoz, kertészkedéshez, ide csak költözni kell!

Az ár irányár, Jöjjön, tekintsük meg együtt, kiváló adottságú házat hívjon a számon majd, ha elnyerte tetszését  tegyen ajánlatot!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ ZALAEGERSZEGI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #165939

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143249089

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn