Tótvázsonyban vendéglátóegység teljes komplexuma eladó.

company_logo

180 000 000

Ft

329 670 Ft/m²

Feladás dátuma:

ma, 08:01
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
546 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van
Parkolás:
Garázsban

Leírás

Ez egy ideális befektetési lehetőség azok számára, akik a vendéglátóiparban szeretnének vállalkozást indítani. Az épület és annak tartalma kiváló állapotban van, és készen áll arra, hogy étterem vagy hasonló vendéglátóipari vállalkozás céljára használják. Rengeteg hely van az üzlet bővítésére, bőséges hely további ülőhelyek és raktárhelyiségek számára.
Az ingatlanban bolt, étterem teljes berendezéssel, a tetőtérben lakással, befektetési célra eladó. A bolt, étterem jelenleg is működik, bérbe van adva. Az üzletekhez külön bejárat, eladó és kiszolgáló tér, pult, konyha, raktár, iroda, öltöző, mellékhelységek mind megtalálhatóak.
Ez a komplexum lehetőséget kínál olyan befektetők számára is, akik a lakást bérbeadásra vagy üdülésre szeretnék használni, mivel közel van a helyi látnivalókhoz, beleértve a környék természeti látnivalóit is. A lakás 180 nm2-es, igényes, nappali + 4 szobás. A lakásba lépve tágas, világos amerikai konyha nappali fogad bennünket, gyönyörű szép kandallóval. Az igényes kivitelezés jellemzi az egész szintet, mely kiterjed az összes helységre. Nyáron a lakáshoz tartozó nagyméretű teraszon számos lehetőség kínálkozik a szabadidő hasznos eltöltésére, vagy pihenésre. Az épület mögött kertet alakítottak ki díszbokrokkal, növényzettel, folytatásában két zöldövezeti telek található amit csörgedező patak választ el egymástól és szintén a telekterülethez tartozik. Az épület fűtése gáz-cirkó, vegyes tüzelés, gázkandalló. Dupla garázs, tároló, raktárak is részei az épületnek. Külön pince kiválóan alkalmas tárolásra.
Összességében ez egy nagyszerű befektetési lehetőség egy olyan területen, amely évről évre tovább növekszik.
Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a megadott telefonszámon.
HITELRE VAN SZÜKSÉGE?? AZ ORSZÁG EGYIK LEGNAGYOBB ÉS LEGMEGBÍZHATÓBB HITELKÖZVETÍTŐJEKÉNT TELJES KÖRŰ ÉS DÍJMENTES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, BIZTOSÍTÁSKÖTÉSSEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 63845598

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn