Pápa belvárosában egy igényes Panzió eladó

company_logo

170 000 000

Ft

310 786 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
547 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van
Parkolás:
Utcán

Leírás

Pápa barokk belvárosában egy 8 szobás panzió és egy lakás valamint a pincében kialakított reggeliző teljes berendezéssel és felszereléssel eladóvá vált.

A panzió a belváros csendes helyen helyezkedik el több mint 20 éve jól működő és tovább is működtethető vagy akár más célra átalakítható. A közelben szinte minden megtalálható hisz ez a belváros. Pápára érkezők számos turisztikai lehetőség közül választhatnak valamint a városban egy termálfürdő is található.

A panzió 1900 ban épült egy 206 nm területen. A panzióban található egy pinceszint, földszint, egy 7 szobás panzió rész és a tetőtér ahol a tulajdonosok saját lakása található meg.

Pince szint:
171 nm alapterületű száraz és beázás mentes helységekkel. Itt lett kialakítva a konyha, reggeliző-étkező és egy karbantartó helység valamint a szórakoztató részleg is egy billiárd szoba és egy csocsó szoba.

Földszint:
Itt található a recepció WC-vel és öltözővel. Valamint egy igényesen kialakított zöld növényzettel körbevett és kiülő-pihenő résszel kialakított udvar is megtalálható.

Panzió szint:
A panzió ezen szintje 188 nm alapterületű ahol 7 azonos magas minőségű és eleganciájú berendezéssel kialakított szoba található. 3 éve teljes felújításon esett át. Szobánként szabályozható fűtéssel valamint hűtő-fűtő klímával lett felszerelve. Minden szobához saját fürdőszoba és wc tartozik. Tiszta ruha tároló és takarítószer tároló is ezen a szinten van.

Tetőtéri szint:
188 nm alapterületű. Ezen a szinten van a tulajdonosok saját lakása valamint egy külön bejáratú garzon lakás is. A lakás tetőtéri galériás kialakítású luxus minőségben magas belmagassággal. A lakáshoz tartozik egy belső udvarra néző erkély is valamit egy infra szauna.

Remek befektetés mindazoknak akik egy magas színvonalú elegáns panziót szeretnének tovább üzemeltetni vagy kisebb átalakítással lakásokká alakíthatják át a panziót.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését várom megtisztelő hívását.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135500297

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn