Tósokberénden költözhető családi ház eladó

64 000 000

Ft

355 556 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
2637  m2
Méret:
180 m²

Leírás

Családi ház eladó Ajkán, Tósokberénd városrész központi részén.

Az ingatlan egy 1971-ben épült, kő / tégla falazatú családi ház, melynek főbejárata az oldalkert felől, egy előtérből nyílik, de a lakótér a hátsó udvarrészről, a lakóház D-i homlokzatához kapcsolódó, térkövezet, fedett teraszról egyaránt megközelíthető. Alaprajzi elrendezése átlagos, a szobák az emeleten kerültek kialakításra, a belső terek tágasak, a szintek belső lépcsővel összekötöttek, a benapozottság megfelelő. A lakóház műanyag szerkezetű, hőszigetelt üvegezésű, redőnyökkel felszerelt ablakokkal, műanyag bejárati és fa szerkezetű belső ajtókkal rendelkezik

A földszinten a nappali, konyha-étkező, a kazánház, valamint egy külön WC helyiség található. Az emeleten 4 hálószoba, a fürdő egy külön WC valamint egy kamra-tároló helyiség található, ahonnan a padlástér fix lépcsője is nyílik. A padlástér raktározásra használt jelenleg, de akár beépítésre is alkalmas.

Az ingatlan önálló víz, villany és gáz közmű mérőórával ellátott, közcsatornára rákötött. A lakóház összkomfortos, a fűtés lakásközponti, a földszinti kazánhelyiségben elhelyezett gáz, ill. vegyes tüzelésű kazánnal, a hő-leadás lapradiátorokkal biztosított, a melegvíz-ellátás az emeleti fürdőszobában található gázbojlerrel történik.

A ház bruttó alapterülete 188 m2, hasznos/Csok alapterülete 140 m2. A telken külön építményként garázs, alápincézett nyárikonyha, pajta, egyéb gazdasági épületek találhatóak. Fekvése és nagysága miatt az ingatlan vállalkozás céljára is alkalmas. A telek teljes területe 2.637 m2.

Az ingatlan összességében jó műszaki állapotban van, esztétikai állapota közepes, a belső kerámia burkolatok felújítandóak.

A ház 2015-ben jelentős energetikai korszerűsítésen esett át: új tetőfa és betoncserép fedést kapott a tető, a felső szint 5 cm külső hőszigetelést kapott, illetve ekkor valósult meg a homlokzati nyílászárók cseréje.

A ház rövid időn belül költözhető, a teljes berendezés külön vételárért szintén eladó, akár további földterületekkel együtt is.

Időpont egyeztetés után az ingatlan megtekinthető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147949036

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 13 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn