205 nm-es ház eladó Márkó

company_logo

170 000 000

Ft

829 268 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 09:03
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
205 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
1280  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Varázslatos otthon Veszprém mellett!

Eladó Márkón, Veszprém közvetlen szomszédságában egy 205 m2-es, duplakomfortos, újszerű családi ház, mely két terasszal és egy szaunával is rendelkezik.

Az ingatlan a település új építésű, családi házas övezetében fekszik, ahol a csend, a tiszta levegő és a segítőkész szomszédság egyaránt jellemzőek.

Az igényesen kialakított, földszintes épület 2008-ban épült, 2022-ben pedig jelentős felújításon esett át, melynek köszönhetően állapota kifogástalanul kielégíti a modern ember igényeit.

Elosztását tekintve 3 teljes értékű hálószoba, 1 tágas nappali, konyha étkezővel, iroda, 2 fürdőszoba és 2 különálló mellékhelyiség található benne, mindez kiegészül egy 30 m2-es garázzsal és egy 5 személyes finn szaunával is!

A legnagyobb szoba, mely két bejárattal rendelkezik 21 m2-es, két szoba összenyitásával jött létre, így igény esetén újra szétválasztható.

Az otthon melegéről a 3 éves kondenzációs gázkazán mellett hűtő-fűtő klíma, és a nappaliban található hangulatos kandalló gondoskodik, a leendő lakók komfortérzetét pedig a padlófűtés fokozza tovább.

Az ingatlan 10 cm külső szigeteléssel is el lett látva, így gazdaságosan fenntartható még aktív szaunahasználat mellett is.

A kínált otthon egy 1280 m2-es, igényes és gondozott telken helyezkedik el.

Márkó egy 1700 fős, rendezett, kiváló közbiztonsággal büszkélkedő község a veszprémi agglomerációban, alig 10 perc autóútra a megyeszékhelytől. A Balaton 20 percen belül elérhető, a települést pedig a Bakony veszi körbe, varázslatos tájképet és számtalan kirándulási lehetőséget biztosítva. A faluban iskola, óvoda, posta és orvosi rendelő is található, a környező városokban, mint Veszprém, Herend, Ajka, Balatonfüred és Zirc pedig rengeteg a munkalehetőség.

Ez a kiváló állapotú családi ház nem csupán otthon, hanem egy életstílus. Nyugalom, komfort és kifinomultság jellemzi, miközben karnyújtásnyira van Veszprém, a pezsgő egyetemváros, számtalan lehetőségével!

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is, időpontegyeztetést követően rugalmasan megtekinthető.

Jöjjön el, nézze meg, tegyen rá ajánlatot!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is, hogy az ügyfelek számára zökkenőmentes és biztonságos tranzakciót biztosítsunk.

Energetikai tanúsítvány: jelenleg még nincs.
Érdeklődni: Nagy Zoltán OTP Ingatlanpont

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147071101

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn