Egyedi ajánlat!

Márkói 205 nm-es ház eladó

company_logo

170 000 000

Ft

829 268 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 17:29
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
205 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
1280  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Riasztó

Leírás

Varázslatos otthon Veszprém mellett!

Eladó Márkón, Veszprém közvetlen szomszédságában egy 205 m2-es, duplakomfortos, újszerű családi ház, mely két terasszal és egy szaunával is rendelkezik.

Az ingatlan a település új építésű, családi házas övezetében fekszik, ahol a csend, a tiszta levegő és a segítőkész szomszédság egyaránt jellemzőek.

Az igényesen kialakított, földszintes épület 2008-ban épült, 2022-ben pedig jelentős felújításon esett át, melynek köszönhetően állapota kifogástalanul kielégíti a modern ember igényeit.

Elosztását tekintve 3 teljes értékű hálószoba, 1 tágas nappali, konyha étkezővel, iroda, 2 fürdőszoba és 2 különálló mellékhelyiség található benne, mindez kiegészül egy 30 m2-es garázzsal és egy 5 személyes finn szaunával is!

A legnagyobb szoba, mely két bejárattal rendelkezik 21 m2-es, két szoba összenyitásával jött létre, így igény esetén újra szétválasztható.

Az otthon melegéről a 3 éves kondenzációs gázkazán mellett hűtő-fűtő klíma, és a nappaliban található hangulatos kandalló gondoskodik, a leendő lakók komfortérzetét pedig a padlófűtés fokozza tovább.

Az ingatlan 10 cm külső szigeteléssel is el lett látva, így gazdaságosan fenntartható még aktív szaunahasználat mellett is.

A kínált otthon egy 1280 m2-es, igényes és gondozott telken helyezkedik el.

Márkó egy 1700 fős, rendezett, kiváló közbiztonsággal büszkélkedő község a veszprémi agglomerációban, alig 10 perc autóútra a megyeszékhelytől. A Balaton 20 percen belül elérhető, a települést pedig a Bakony veszi körbe, varázslatos tájképet és számtalan kirándulási lehetőséget biztosítva. A faluban iskola, óvoda, posta és orvosi rendelő is található, a környező városokban, mint Veszprém, Herend, Ajka, Balatonfüred és Zirc pedig rengeteg a munkalehetőség.

Ez a kiváló állapotú családi ház nem csupán otthon, hanem egy életstílus. Nyugalom, komfort és kifinomultság jellemzi, miközben karnyújtásnyira van Veszprém, a pezsgő egyetemváros, számtalan lehetőségével! Amennyiben szeretné mindezt személyesen is megtapasztalni, keressen bizalommal a hét bármely napján, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142984920

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn