Eladó panorámás, medencés nyaraló

138 000 000

Ft

1 112 903 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 21., 22:42

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
124 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
788  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Balatonalmádi és Felsőörs közötti Szőlőhegyen panorámás, háromszintes nyaraló eladó. Az ingatlan a hegyoldalban, átmenő forgalomtól mentes, csendes utcában található.
A kerítéssel körbevett telek három teraszra tagolt, intimitását a körbeültetett évelő bokrok biztosítják. A kert folyamatosan gondozott, mediterrán hangulatú. A külön teraszt alkotó úszómedencét fügebokrok veszik körül.
Az épület háromszintes, két különbejáratú nyaralókét is használható. Az alsó szinten egy kertre nyíló, elkülönült apartman található konyhasarokkal, fürdőszobával, szaunával.
Az épület középső szintjét panorámás, kisebb részében tornáccal fedett, L alakú terasz veszi körül. Innen lépcsők vezetnek az úszómedencéhez. A teraszon kiépített kerti grillező is található. A tornácról nyílik a főbejárat. Az épület középső szintjén található a tágas nappali, az ebédlő-konyha és egy wc. A napfényes ablakok többsége a Balatonra néz.
Az épület felső szintjén két háló-, egy dolgozó- és egy fürdőszoba szolgálja a tulajdonosok kényelmét. Mindkét hálószoba pazar panorámájú erkélyre nyílik. A fürdőszoba káddal felszerelt. Valamennyi helyiségből pompás panoráma nyílik a tóra és a közeli hegyekre, dombokra.
A tető héjazata zsindely, melynek néhány éve történt meg a teljes felújítása. A burkolat a szobákban és az apartmanban hajópadló, a nappaliban parafa, a konyhában és a vizes helyiségekben járólap. A ház melegét programozható elektromos infra panelek és egy hangulatos kialakítású, nagy hatásfokú fafűtéses kandalló biztosítja. A nyílászárók műanyag tokozásúak, az ajtók kulturáltan elhelyezett rácsozattal, az ablakok redőnnyel felszereltek. Az épület biztonságát központi felügyelettel ellátott riasztórendszer biztosítja.
Az ingatlan elhelyezkedése két szempontból is előnyös. Egyfelől kellő távolságban van a part pihenést zavaró zajától, másfelől a nyüzsgés azért nincs olyan messze, ha valaki éppen arra vágyik. Autóval Balatonalmádi (strandok, éttermek, boltok, koncertek, fesztiválok) 5 perc, Veszprém és Balatonfüred 15-20 perc alatt érhető el.

Ajánljuk mindazoknak, akik csendes, nyugodt természet-közeli helyen szeretnének pihenni, de igénylik a városok nyüzsgő forgatagának elérhető közelségét is.
Érdeklődés: 0036-30-366-1211

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147061459

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn