Eladó Ház, Balatonszőlős

company_logo

89 000 000

Ft

635 714 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
3066  m2

Méret:
140 m²

Leírás

Balatonszőlősön domboldalon szomszédok nélküli birtokon elhelyezkedő három szobás ház eladó!
Balatonfüred szomszédságában lankás domboldalon az Országos Kéktúra mentén 3219 m2-es telken eladó egy 125 m2-es háromszobás ház, a természet ölelésében. A ház körüli telken 8 árnyas diófa, akác, alma, körte, mandula és szeder található, a dombról nagyon szép kilátás nyílik a környező lankákra. A szomszédos telkek méretükből adódóan nem beépíthetőek, így a csend és a nyugalom hosszútávon garantált. A házban három szoba közül a földszintit a tulajdonos moziszobának használta, az ehhez szükséges berendezés rendelkezésre áll. Ezen a szinten találjuk a tágas konyha-étkezőt, a kazánhelyiséget, egy fürdőszobát és egy szauna létesítésére kialakított helyiséget, de ennek befejezése már a leendő tulajdonos feladata lesz. A tetőtérben további két szoba és egy kisebb fürdő található. A kerti szerszámok elhelyezésében segít az udvarról megközelíthető 20 m2-es tároló.

A tégla építésű házon dryvit szigetelés van, kétrétegű fa nyílászárók lettek beépítve. A fűtés egyrészt a vegyes tüzelésű kazán segítségével megoldott, de a wifiről irányítható Nobo panel segítségével már érkezés előtt gondoskodhatunk a megfelelő hőmérséklet kialakításában.

Balatonszőlős a Balaton-felvidéken, Balatonfüredtől és a Tihanyi-félszigettől északra, a tótól 6 kilométerre fekvő kistelepülés. A PécselySzőlős-medence keleti részén elterülő festői szépségű falut dombok, szőlőültetvények és pincék szegélyezte erdők veszik körül, ezek völgyében bújik meg a néhány száz fős lakosságszámú falu. A települést körülölelő lankákról lélegzetelállító panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. A Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület nyitott pincéi a helyi borok mellett gasztronómiai élményekkel kínálják vendégeiket családias környezetben, harmóniában a minden évszakban elbűvölő tájjal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136594676

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn