Eladó Ház, Balatonfűzfő

company_logo

89 900 000

Ft

568 987 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Kert mérete:
721  m2

Méret:
158 m²

Leírás

Balatonfűzfő kedvelt részén 158 m2-es családi ház eladó. Az ingatlan a település családi házas részén, 715 m2-es telken fekszik, 1,5km-re a Tobruk strandtól.
A ház nagyon szépen karbantartott, földszint + tetőtér beépítéses, dupla komfortos.
Az utcáról egy nagyon szépen karbantartott rózsákkal, levendulákkal beültetett udvarra lépünk be, ahol a virágok után meggyfa, barackfa, málnabokrok szegélyezik a díszburkolattal kirakott bejárót.

A földszinten található egy konyha-étkező, kamra, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba és külön wc, valamint egy hangulatos beüvegezett terasz.

A tetőtérre ízléses falépcsőn jutunk fel, ahol egy nagy nappali tárul elénk, aminek az erkélyéről szép kilátás nyílik, látszik a Fűzfői-öböl is.
A nappalin kívül egy hálószoba és fürdőszoba található wc-vel, de történtek már előkészületek még egy szoba kialakításához. A lehetőség adott.

Az alagsorban található 2 tároló helyiség egyikében van a viesmann kazán, erről lehet fűteni az egész házat.
A meleget lapradiátorok adják. A földszinten található egy nagyon szép állapotú cserépkályha, ez is lehetőség a fűtésre. A tetőtérben klíma segíti a jó közérzetet nyári melegben.

A házhoz építettek nagy méretű garázst, ennek a tetején egy fedett teraszt alakítottak ki, szintén nagyon szép kilátással a Balatonra.

A közművek közül a víz, villany, gáz, csatorna mind bevezetve. Található még a telken egy kút, ahonnan a beépített szivattyúval a teljes öntözés megoldott. A környék rendezett, az utca fákkal szegélyezett, árnyas, nincs átmenő forgalom. Télen-nyáron lakható az ingatlan, besorolása a tulajdoni lapon belterület. Akár nyaralónak, akár családi háznak kiváló választás.

Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan.
Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES!
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149606680

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn