Eladó Ház, Bakonyság

company_logo

38 737 500

Ft

553 393 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
70 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
geotermikus fűtés

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
panel

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
719  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2023

Leírás

Bakonyságon, Pápához közel Veszprém vármegyében egy 719 m2 nagyságú telken leköthető egy új építésű, bruttó 85 m2 beépített területű, nettó 70 m2 összes hasznos területtel, nappali + 2 szobával rendelkező szerkezetkész családi ház.

A ház opcionálisan, akár nettó 21 m2 fedett terasszal is elérhető!

A ház alapozását, falakat, Leier mesterpanel födémet, ácsolt tetőszerkezetet, tetőhéjazatot és cserepezést, bádogozást tartalmazza.

Igény szerint rendelhető belső kulcsrakész állapotban is. Ezeknek az állapotoknak a részletes műszaki leírásáról, illetve költségeiről egy személyes konzultáció alkalmával tájékoztatjuk. Önnek csak meg kell álmodni, mi megtervezzük, és kivitelezzük. Az igények felmérése után egyedi árajánlatot adunk. A jelenlegi árak a tájékoztatást szolgálják, nem tekinthetőek hivatalos ajánlattételnek. Minden esetben egy személyes egyeztetés szükséges a műszaki tartalomról a pontos ár megadásához.

A jelenleg feltüntetett ár szerkezetkész állapotra vonatkozik és tartalmazza a telek árát.

A telek a falu központjában a fő út mellett, egy csendes, nyugodt utcában helyezkedik el, családi házas, belterületi övezetben. A telek három oldalról körbekerített.

A község kis lélekszámú, csendes nyugodt. Bakonyság Veszprém megyében, Pápától 20 km-re fekvő település, utcái, közterületei a környék egyik legjobban gondozott, virágosított, parkosított területei. Amennyiben csendes, nyugodt helyen, a város zajától messze, szeretne élni, vagy akár befektetésen gondolkodik, ne habozzon ez a megfelelő választás!

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, várom a hívását a hét bármely napján, akár hétvégén is! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141151129

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn