Egyedi ajánlat!

Csopakon panorámás, remek tájolású családi ház eladó

company_logo

129 000 000

Ft

860 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 18:36
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
150 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
510  m2

Félszobák száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Csopakon esztétikus, nagyon jó elrendezésű, balatoni panorámás családi ház eladó. Nagy ablakfelületei és déli tájolása biztosítja a jó benapozottságát.

Az ingatlan igényes környezetben található, igényesen épült. Pár perc sétával elérhető a Balaton-part, az iskola, a busz- és vasútállomás. Teraszáról a Balaton panorámájában gyönyörködhetünk.
1996-ban készült el, vöröskő alapozással - beton megerősítéssel - kifogástalan falazattal, illetve tetőszerkezettel készült. Építőanyaga soklukú ikersejtes devecseri tégla, így a hőtartása átlag feletti. Esztétikus burkolatai, dupla üvegezésű hőszigetelt abalakai vannak. Két erkélye van egyik déli, másik nyugati tájolású a kertre illetve a Balatonra tekintenek. Hangulatos, részben lejtős kertjében jut hely gyümölcsfáknak, szabadtéri játékoknak, családi összejöveteleknek. Nagy alapterületű járólapozott terasz terül el a ház mellett. Az épület mellett lépcső, a többi oldalon beton járda található.

A földszinten tágas nappali-étkező-konyha található, benne egy 2000-ben felújított másfeles méretű, gyönyörű barna cserépkályha. A felújítása során belsejében a samott téglákat és a tűzteret kicserélték, teljesen átépítették a füstjáratait. A földszinti nagy helyiség légkondicionálóval hűthető. A házban a fűtést gázcirkó kazán, a melegvizet villanybojler biztosítja. Szintén a földszinten van még egy szoba, fürdőszoba, különálló toalett és a lépcsőház, amelyből mind a garázs, mind az emelet felé lehet közlekedni.
A tetőtérben két hálószoba és egy gardrób kapott helyet, valamint egy fürdőszoba és külön helyiségben elhelyezett toalett. Hangulatos, légkondicionált a közlekedője, melyben egy kis végtér található, amit hobbi helyiségként használhatunk.
Az alsó szinten van a garázs, a kamra, a pince és a kazánház. Ezt a szintet a talaj szintje alá építették, így a támfalazást terméskővel, betonnal, belülről téglával végezték, és dréncsövezéssel óvják a helyiségeket a talajvíz megjelenésétől.
A ház összes lakható alapterülete 120 m2 plusz a garázs és egyéb helyiségek - amelyhez egy kellemes méretű, 510 m2-es telek tartozik. Ásott kút is segíti a kertészkedést, amelyből búvárszivattyúval lehet a vizet kinyerni, hogy aszályos időszakban is gondozhassuk növényeinket.

Ha Ön szép, csendes, igényes helyen szeretne lakni - közel a Balatonhoz, akkor ezt a házat ajánlom figyelmébe. Az ingatlan Csok feltételeknek megfelel. Érdeklődés esetén hívjon bizalommal! Finanszírozási kérdésekben is megkeressük Önnek a legkedvezőbb lehetőséget!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142056951

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn