Csopaki eladó 88 nm-es ház

company_logo

132 000 000

Ft

1 500 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
88 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
368  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Gépesített

Leírás

*** Csopakon nappali + 4 hálószobás PARTKÖZELI hétvégi ház eladó! ***

A tégla építésű ikerház CSOPAK CSENDES UTCÁJÁBAN, a strandtól csupán pár perc sétára helyezkedik el. Központi elhelyezkedése miatt éttermek, kávézók, élelmiszerbolt, buszmegálló, vasútállomás a közelben, gyalogos elérhetőségben találhatóak.

Csopak a Balaton keleti medencéjének északi partján a 71-es főút mentén fekszik Balatonfüredtől pár kilométerre. Szőlővel beültetett lankáin kezdődik a csopaki borvidék.

A 368 m2-es telken elhelyezkedő tégla építésű 90 m2-es ikerházban az alsó szinten található egy különálló konyha, a tágas és világos, kandallóval felszerelt étkező-nappali, a káddal felszerelt fürdőszoba, egy nagy hálószoba és egy 10 m2-es fedett terasz, a felső szinten további három szoba, egy zuhanyzó és különálló WC és egy 3 m2-es fedett terasz került kialakításra. A ház akár a TELJES BÚTORZATtal megvásárolható.

A fűtésről egy fatüzelésű kandalló, gázkonvektor, valamint a földszinten és az emeleten elhelyezett hűtő-fűtő klíma gondoskodik.

A ház állandó lakhelyként vagy nyaralónak is kiváló, de mivel jelenleg is működő vendégházként üzemel visszatérő vendégekkel, így befektetésnek jó lehetőség.

Az udvarban egy eredetileg garázs céllal épült tégla építésű kisház is található, amelyben víz, villany is van, zuhanyzó és Wc is kialakításra került, így nyári konyhaként, vagy különálló apartmanként is használható. A szépen parkosított kertben gyümölcsfák adnak árnyékot a nyári melegben.

Amennyiben Ön csak befektetni szeretné megtakarítását, úgy az ingatlan haszonélvezeti joggal is megvásárolható a 75 éves tulajdonostól. Az ilyen megállapodás során, ha a vásárló igényli a jelenlegi tulajdonos üdülési jogot biztosít a vevőnek, igény vagy megegyezés alapján. Ebben az esetben az ingatlanon maradó haszonélvezeti jog árával csökkent értéken történik az értékesítés.

További információkért és megtekintésért hívjon, vagy küldjön e-mailt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145456267

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn