120 nm-es ház eladó Csetény

company_logo

57 500 000

Ft

479 167 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Kert mérete:
1102  m2

Méret:
120 m²

Leírás

Eladó családi ház Veszprém vármegyében, Csetény településen!

Eladóvá vált Csetényben, a Bakony szívében egy ízlésesen felújított, 120 m2-es családi ház, mely páratlan kilátással ajándékozza meg leendő tulajdonosát!

Az ingatlan hasznos alapterülete 120 m2, mely egy 20 m2-es garázzsal egészül ki, ami távirányítóval nyitható kapuval rendelkezik. 1102 m2-es, részben gyümölcsfákkal telepített, parkosított telken helyezkedik el.

Az 1985-ben épült házat a közelmúltban teljes körűen felújították, így szerkezetileg és esztétikailag is kiváló állapotban várja új lakóit.

A teljes épület alápincézett, a pince több helyiségből áll. Nyílászárói hőszigetelt, műanyagablakok, redőnyökkel és szúnyoghálóval ellátva, bejárata biztonsági ajtó. A lakóhelyiségek burkolata laminált padló és járólap.

Elosztását tekintve a földszinten található 2 tágas lakószoba + 1 szoba a tetőtérben, tágas konyha étkezővel, mellette éléskamra, fürdőszoba, WC, előszoba, valamint szélfogó a bejárat előtt.

A földszintről belső lépcső vezet a pinceszintre. A tetőtérben a meglévő hálószoba mellett adott a lehetőség további helyiségek kialakítására is, így a lakótér tovább növelhető.

A pincében kapott helyet egy jól felszerelt kis műhely, kazánház, fatároló és egyéb tárolásra alkalmas helyiségek.

A ház villamoshálózata háromfázisú.

A fűtést gáz-cirkó kazán biztosítja, de egy éve új vegyestüzelésű kazán is beépítésre került.

A telken hangulatos kerti pavilon épült, kemencével és grillezővel.

A legközelebbi város Zirc, amely 15 km távolságra található, Várpalota 23 km, Mór 25 km, Veszprém 35 km, Balatonalmádi pedig 50 km-re érhető el.

A településen bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb szolgáltatások, mint orvos, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség rendelkezésre áll.

Az ingatlan teljes bútorzatával, a műhely felszereltségével eladó, amelyek a meghirdetett ár részét képezik. Kivételt képez néhány személyes technikai eszköz. Csere is elképzelhető, érték egyeztetéssel, győri, 2 szobás, erkélyes panellakásra.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető! Nálunk minden megtekintés DÍJMENTES!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147839380

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn