100 nm-es ház eladó Veszprém

company_logo

59 900 000

Ft

599 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 2., 19:17
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
2

Kert mérete:
859  m2
Méret:
100 m²

Leírás

Eladó Veszprémben egy 1985-ben épült, 3+1 szobás, részben felújított, dupla garázsos, 100 m2-es, családi ház.

Az épület statikailag kifogástalan, stabil szerkezetű, betonfödémes.2017-ben megtörtént a tetőszerkezet megerősítése és a lakótér szakszerű szigetelése is.
Villanyhálózata réz, ami a 2018-as évben került átfűzésre. Főbb nyílászárói hőszigetelt, műanyag ablakok, amik szintén néhány éve kerültek beépítésre.

Elosztását tekintve, az ingatlan földszintjén egy előterasz, előszoba, 2 lakószoba, 1 gardróbszoba, közlekedő, konyha-étkező, fürdőszoba és egy külön illemhelyiség található. A tetőtér, - amely külön bejáraton közelíthető meg-, 2017-ben került beépítésre, így jelentősen megnőtt a ház nettó lakótere.Itt kialakításra került egy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba WC-vel, valamint egy lakószoba.

Fűtése kandallóval, illetve gázpalackos fűtésrendszerrel történik radiátoros hőleadással. Az ilyen fűtési rendszerek nem igényelnek hálózati kapcsolatot, így függetlenek a közüzemektől.

A ház 859 m2 nagyságú, előnyösen kialakított telken helyezkedik el, mely ideális választás lehet azoknak, akik szeretik a nyugodt, zöld környezetet. A fás-ligetes környezet biztosítja a természet közelségét és a friss levegőt, így kiváló lehetőséget nyújt az aktív életmódot kedvelőknek és a gyermekes családoknak egyaránt. Emellett a telek hátsó részén található tároló és az utcafronton elhelyezkedő, aknás teremgarázs praktikus megoldást nyújt a tárolás és a gépjárművek biztonságos elhelyezésére.

Ez a ház ideális választás lehet azok számára, akik nyugodt környezetben szeretnék élvezni az otthon kényelmét, ugyanakkor közelben szeretnének lenni a város nyújtotta lehetőségekhez is.

Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan.
Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147506000

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn