Aszófőn kulcsrakész állapotú, nappali + 3 szobás ház eladó

company_logo

125 000 000

Ft

1 237 624 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 10., 18:42
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
101 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
B

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
436  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Építés éve:
2023

Leírás

5.952.000,- Ft ÁFA és 2.600.000,- Ft Csok igénylési lehetőség már csak az idei évben!!!!
A Tihanyi-félsziget tövében, a 71-es út mentén található településen, Aszófőn eladó egy 101,22 nm alapterületű, nappali + 3 szobás, új építésű, kulcsrakész állapotú ház.

Az ingatlan egy 872 nm területű (ebből 436 nm saját használatú) telken került felépítésre. Jogi jellegét tekintve ikerház, viszont használatában családi házként funkcionál. A telek hátsó végében egy ugyan ilyen méretű és elrendezésű további ingatlan került felépítésre. A 2 ház egymáshoz nem kapcsolódik, a házakhoz tartozó telekrészek egymástól kerítéssel elválasztottak, a bejáratuk külön-külön útról közelíthető meg. (A fotók között, a csatolt rajzon zöld és kék színnel jelölt módon.)

Napjaink legújabb őrülete a karbonlábnyom. Ennél az ingatlannál, a korszerű építőanyag használat és a minőségi kivitelezés együttesen garancia a karbonlábnyom minimális értékre. A fűtést és a meleg vízellátást hőszivattyú biztosítja. A hő leadó padlófűtés rendszer, a fürdőszobában törölköző szárító radiátorral kiegészítve. A meleg víz tárolása egy 150 l-es tartályról biztosított.
A fő falak 30 cm-es, a válaszfalak pedig 10 cm-es Porotherm téglából falazottak. A homlokzati szigetelés 12 cm Austrotehrm Grafit, a födémé pedig 30 cm vastagságú Rockwool Multirock kőzetgyapot szigetelés. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű, a belső oldalon lágybevonatos hőszigetelő üveggel ellátott műanyag nyílászárók, a homlokzaton barna (fa hatás) a belső térben pedig fehér színben. A nappali klimatizált. A házban egy további klíma kiállás is található. A homlokzat színezése, és kisebb munkálatok, melyek a kulcsrakész állapot eléréséhez szükségesek, folyamatban vannak. (Kerítés, tereprendezés.)

A nappali-étkező helyiség egy nagy méretű tolóajtó segítségével szinte megnyílik a természetes környezet irányába. A konyha külön helyiségben került, viszont a kialakításának köszönhetően szerves egységet képez a nappali életterével. A ház összes nyílászárója távolról vezérelhető, ezüst színű elektromos redőnnyel felszerelt. A 3 szoba mindegyike külön bejáratról nyílik. A fürdőszobában található egy zuhanykabin és egy wc, valamint egy dupla mosdó. A gépészet és egy további wc, a háztartási helyiségben kerül elhelyezésre.

Az ingatlan megvásárlásához a személyi feltételek megléte esetén Csok, ÁFA és kamattámogatott hitel igénybe vehető, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. Amennyiben szeretné megtekinteni a hirdetésben szereplő házat, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905 405.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140447007

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Kacsaláb Ingatlan Iroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn