2 generációs családi ház Aszófőn

company_logo

130 000 000

Ft

619 048 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
210 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Kert:
különálló

Kert mérete:
1034  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha

Leírás

Bővíthető családi ház, nagy telken - Videó

Balatonfüredtől néhány kilométerre, Aszófőn kínáljuk eladásra ezt a falu közepén található, belülről az elmúlt években Ízlésesen Felújított családi házat.
A település állandó lakosai és nyaralótulajdonosai által kedvelt, kimondottan zöld, kertes, Központi részén található ez a 2 generációsra tervezett családi ház. 1.034 m2-es telke lehetővé teszi az épület bővítését, vagy a gazdálkodást is.

Ajánljuk:
Családoknak - jelenlegi elosztásával 2 szoba áll a család rendelkezésére, azonban tetőterének beépítése 80%-os készültségben van, ami további 3 hálószobát, vagy egy különálló lakást jelent majd, de az épület alapterülete is Bővíthető
Nyaralónak - frissen felújított alsó szintje már jelenleg is egész éves tartózkodásra, kétlaki élet kialakítására is kiválóan alkalmas
Önfenntartásra Vágyóknak- itt szinte mindent megtermelhet magának a tulajdonos, és a pincében egész évben tárolni is tudja
Vállalkozási Célra - kiválóan alkalmas lehet szinte bármilyen kereskedelmi vagy Vendéglátós tevékenységre, Falusi Turizmusra

A téglából épült ház földszintje 80 m2 belső, hasznos alapterületű.Ehhez jön még hozzá a garázs, ami további ~25 m2.

Ez a szint jelenleg egy család számára kényelmes lakásként funkcionál, a bejáratnál egy déli tájolású terasszal, 2 szobával, konyhával, extra WC-vel és egy komplett, WC-s fürdőszobával, valamint egy belső feljáróval a tetőtérbe, és kijáróval a garázsba.

Az emeleti szint két irányból is megközelíthető, van egy önálló bejárati ajtaja, valamint az alsó szintről is nyílik egy átjáró. Ez egy praktikus elosztású tetőtér, amelynek a bruttó területe 80 m2, nettó 53,8 m2. Itt a mellékelt alaprajzon látható, hogy egy nagyobb és egy kisebb szoba mellett egy fürdőszoba és egy konyha kialakítása történt meg, készültsége minimum 80%.

A nagy méretű garázs (25 m2) a főépülettel egyben került kialakításra, innen lehet megközelíteni a szuterén szintben található kazánházat és 2 nagy műhelyt, ami további 76 m2.
Ebben a teljesen száraz szuterénben kapott helyet a vadiúj kondenzációs gázkazán is, amivel egy időben a teljes fűtéshálózatot kicserélték, ahogy a tavalyi felújítás a teljes villanyhálózatra és az összes burkolat cseréjére is kiterjedt.

A nyílászárók is az elmúlt években cserélve lettek, korszerű műanyag ablakok, redőnnyel és sok helyen szúnyoghálóval kerültek beépítésre.
A ház kívülről szigetelést kapott, már csak a lábazat egy része van hátra.
Teteje palatető, ami nem ázik, problémamentes, 2023-ban teljes kőzetgyapot és párazáró szigetelést kapott, így esetleg a pala cseréjével tovább csinosítható a külső megjelenés.

A telek bejáratánál rendbe lett rakva a kb. 30 m2-es, kőből rakott boltpince is, ami a későbbiekben akár baráti összejövetelek színhelye is lehet.

Az 1.034 m2-es telekből jelenleg összesen mintegy 130 m2, azaz 13% van beépítve, így bővíthető.
A helyi építési szabályozás az ingatlant Lf1-es kategóriába sorolja, ahol a beépíthetőség 30%, 4 m magassággal. A minimálisan kialakítható telekméret az övezetben 600 m2.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében Videó készült. Amennyiben honlapunkon (Füredimmo) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen Megküldjük Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( Füredimmo, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146522359

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn