300 nm-es ház eladó Aszófő

company_logo

369 000 000

Ft

1 230 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
300 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
904  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Eladó egy 300 m2-es, kétszintes családi ház Aszófőn, a Balaton északi partján, mely lenyűgöző Balatoni panorámával büszkélkedik!

Az ingatlan ideális elhelyezkedése miatt kivételes kilátás nyílik a Balatonra mind a nappalik, mind a hálószobák ablakain keresztül. A ház tágas teraszán és gyönyörű kertjében tökéletes lehetőség nyílik a kellemes kikapcsolódásra és pihenésre.

Az 900 m2-es telekre épült ház jól átgondolt tervezéssel rendelkezik, akár egy 6 fős nagycsalád számára is kényelmes otthont biztosít nyaraláshoz vagy állandó lakhatáshoz.

Az ingatlan 6 különálló szobával, 2 tágas nappalival és 3 fürdőszobával rendelkezik, melyek két szinten helyezkednek el. A földszinti nappaliban egy impozáns cserépkályha is megtalálható, amely a téli hónapokban bőséges meleget és hangulatot biztosít.

A lakás további kényelmi szolgáltatásokkal is ellátott, mint például gáz-cirkó fűtés és padlófűtés, valamint klímaberendezések a nyári hőmérséklet szabályozásához. Napkollektorok is könnyen telepíthetők, mivel az előkészítés már megtörtént.

Az ingatlan belső elrendezése:

5 hálószoba
2 tágas nappali
1 dolgozószoba
3 fürdőszoba, közte egy szaunával
3 vécé
1 konyha
3 gardrób
1 nagy terasz
1 erkély

A házhoz tartozik egy gyönyörűen gondozott kert, tele virágokkal és nagy fákkal, valamint egy fúrt kúttal és egy jakuzzival. A parkolást kétállásos garázs biztosítja.

Az ingatlan teljesen berendezett és azonnal költözhető. Szükség esetén minimális felújítás és szaniter cserék szükségesek a földszinti és emeleti fürdőszobákban, valamint a konyhában.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján, akár hétvégén is! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142560967

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn