Eladó Ház, Balatonakarattya

company_logo

380 000 000

Ft

2 533 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
150 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
640  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Építés éve:
2022

Leírás

Varázslatos otthon a Balaton partján!

Álmai otthona várja Önt Balatonakarattyán, mindössze 150 méterre a Balaton partjától! Ez a 2022-ben épült, modern családi ház erdős környezetben található, amely a béke és harmónia szigete.

Az ingatlan egy exkluzív helyen helyezkedik el, mindössze egy rövid sétára a parttól. A környék még kevésbé felkapott, így garantáltan élvezheti a nyugalmat és a pihenést. Az utcán leginkább nyaralókat és kerékpárosokat talál, így nem kell aggódnia a forgalom miatt. Mindezt úgy, hogy mégis könnyen megközelíthető a 71-es főút alig 1,5 km-re halad el.

Ezt az otthont egyedi megoldások és stílusos berendezések jellemzik. Az épület tervezése során a kényelem és a dizájn voltak a fő szempontok. A földszinten található egy tágas amerikai konyhás nappali, egy kényelmes szoba és egy praktikus gardrób is. Az emeleten két hálószoba és egy modern fürdőszoba várja Önt. A belső acél lépcsőfeljáró pedig egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz az otthonnak.

Az extrák között említhetjük a földszinti teraszon kialakított kerti zuhanyzót és az emeleten elhelyezett jakuzzit, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Balatonra, a napszaktól függően.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján, akár hétvégén is! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143756801

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn