Panorámás családi ház

company_logo

79 900 000

Ft

532 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Szintek száma:
3

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
2954  m2
Méret:
150 m²

Leírás

Kszegen a határátkelhöz vezet úton vált eladóvá egy 3szintes, 150 m2-es téglaépítés családi ház 2954 m2 telekterülettel. A lakóház 1990-ben épült minségi anyagokkal és praktikus elrendezéssel.

A kapun át megérkezve egy fából épített, jó minség, dupla kocsibeálló kapott helyet az udvaron. Ezen áthaladva akár a garázsba is parkolhatjuk az autónkat. A lakórész a garázson keresztül is megközelíthet, itt a pinceszinten található ezenkívül egy szoba, kazánhelyiség, mosókonyha WC-vel, kamra. Innen lépcs vezet a következ szintre. Ugyanakkor a földszinti részt az udvar felli bejáraton keresztül is megközelíthetjük. Ezen a szinten kapott helyet a tágas nappali, melyhez egy hatalmas terasz kapcsolódik, a konyha étkezvel, fürdszoba zuhanyzóval és WC-vel. A konyhából és a kertbl is könnyen megközelíthet a fedett nyári konyha kemencével.

A tettéri szintben kapott helyet 3 szoba, ketthöz közös erkély, az egyik szobához pedig saját,fedett erkély tartozik. Ezen a szinten is található egy fürdszoba Wc-vel.
Az ingatlant és a telekterületet folyamatosan karbantartották és szépítették. A nyílászárók manyag hszigetelt ablakokra lettek cserélve, mindegyik elektromos rednnyel és a legtöbbje szúnyoghálóval felszerelt. 8 évvel ezeltt új konyha került beépítésre villanytzhellyel ( indukciós és elektromos fzlap is), páraelszívóval, mosogatógéppel.

A lakóház ftését a pinceszinten lév vegyestüzelés kazán biztosítja a földszinten padlóftéssel, a többi szinten radiátoros hleadón keresztül. Ezenkívül a nappaliban található fatüzelés kályha is üzembe helyezhet, ehhez külön kémény van. Melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.

A teraszos kialakítású telek rengeteg lehetséget nyújt. Jelenleg a ház mögötti könnyszerkezetes házat pakolásra használják, de akár egy nyári- lak is kialakítható benne. Mellette egy komplett gyermek játszótér kapott helyet.
Ezenkívül szépen elrendezett magaságyások a kertészkedést kedvelknek, medencének kialakított szint, fából épített kerti tároló, gyümölcsfákkal beültetett terület, feljebb haladva egy kis focipálya a gyerkcöknek, egy hatalmas diófa árnyékában is hsölhetünk. Ahogy egyre feljebb haladunk csodálatos panoráma tárul elénk a kszegi hegyekre.

Amennyiben a minden részletében csodát rejt ingatlant szeretné megtekinteni és személyesen is átélni, hogy milyen lenne a fedett nyári konyhában sütögetni, vagy egyszeren egy könyvet olvasva gyönyörködni a hegyek látványában, vagy medencézés után a gyerekekkel játszani az udvari játszóházban, keressen bizalommal és rugalmas idpont egyeztetéssel megmutatom Önnek!

Irányár: 79.900 000 Ft

Molnár Krisztina
Fundamenta Ingatlan

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141064333

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Molnár Krisztina

Fundamenta-Értéklánc Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn