Őriszentpéter, családi ház eladó

company_logo

91 740 000

Ft

945 773 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
97 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1159  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az Őrség szívében, annak legkedveltebb részén, Őriszentpéteren kínálom megvételre ezt a teljes mértékben felújított, azonnal költözhető, 97nm-es családi ingatlant.
A gyönyörű zöld környezet már maga lenyűgözi a látogatókat, e pazar környéknek egyik csendes utcájában lelhetünk rá, erre az újszerű, polgári stílusra emlékeztető lakóházra, ami egy jól kezelhető 1159 nm telken fekszik.
A felújított verandán keresztül egy elegáns, letisztult lakótérbe érkezünk, ahol 1 előszoba, 3 nagy méretű szoba, 2 fürdőszoba és 1 konyha helyezkedik el. Minden helység új burkolatot kapott, a szobákban fényezett hajópadló található. A villanyvezetékek újonnan lettek huzalozva, a villany 3 fázisú elektromos hálózatról működik. A ház vizellátását a kertben található kút biztosítja, így az éves víz szmla akár nullsra jöhet ki, de a konyhában a rendszer egy mozdulattal a városi vízvezetékre is átállítható. A ház falai szárazak, sehol nem vizesedik. Az otthon melegét jelenleg fatüzelésű kályhák biztosítják, de a gázcsonk közvetlenül a ház mellett található, így igény szerint a gáz szolgáltatás is adott.
A konyhabútor vadonat új, még használatlan állapotában van, beépített Bosch mosogatógéppel, Elektrolux sütő és főzőlappal ellátott. A konyha gyöngyszeme egy gyönyörű, még működő, eredeti állapotában lévő kemence. A kémények ellenőrizve és tisztítva lettek, a tetőszerkezet és a gerendák kiváló állapotban vannak.
A ház alatt pince helyezkedik el.
A déli fekvésű telek mérete tökéletesen megfelelhet egy család részére. Nagyszerű lehetőséget nyújt gyümölcsfák ültetésére és egy jövőbeli konyhakertnek is helyet adhat, a kút vize locsolásra is alkalmas. Ha apró gyermek van a családban, a felnőttek a konyha ablakából teljes rálátást kapnak az udvaron játszó gyermekre.
A 120 nm-es, nagyon szép, boltíves melléképület rengeteg lehetőséget rejt magában. Első részében 2 autónak helyet adó garázs és egy fatároló is adott, a hátsó rész műhelynek, vagy akár vendégszobáknak is alkalmas lehet, emellett egy hangulatos party grillező helység is megvalósítható.
Iskola, óvoda, boltok, egészség ház gyalog pár percre elérhetőek.
Fontos információ!
Az Őrségi Nemzeti Park beépítési lehetősége 8%, így ennek az ingatlannak a legfőbb pozitívuma az, hogy erre a telekre már nem kell kérelmeket benyújtani!
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139795072

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn