Családi ház vendéglátó üzemmódban

company_logo

84 900 000

Ft

257 273 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
330 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1021  m2

Költözhető:
megegyezés szerint
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

A csodás Alpokalja nyugodt községében, Velemben kínálok megvételre egy sok lehetőséget magában rejtő családi házat és jelenleg is működő vendéglátó egységet.
Velem felett magasodik 589 m magas hegytetőn, az erdő közepén a Szent Vid kápolna. Nemcsak a kápolna festői szépségében, de az Alpokalja hegyvonulatainak panorámájában is gyönyörködhetünk a ház napfényes erkélyén üldögélve.

Az 1970-es években épült kétszintes ház 1021 m2-es telekterületen található. A telek két oldalról is megközelíthető. A főutcáról betérve a lakóépületbe juthatunk, ahol az alsó szinten 4 lakószoba, nagy előtér, főzőkonyha és étkező, zuhanyzó WC-vel, külön WC, speiz található. A helyiségek az előtérből nyílnak, valamint innen egy lépcsőn át juthatunk az utcafront felőli felső szintre, ahol két vendégszoba, egy minikonyha és zuhanyzó WC-vel lett kialakítva. A két vendégszobából egy közös, nagyméretű, fából készített erkélyre tudunk kiülni, ahol lenyűgöző panorámában lehet részünk.

Az alsó szintre visszatérve, a lakótérből tovább haladva egy raktárhelyiségen keresztül érkezünk meg a jelenleg vendéglátó egységként üzemelő térbe, amely közvetlenül az udvarról is bejáratos. Innen lépcső vezet a felső szintre, ami hangulatos elrendezésével és dekorációjával igazán egyedülálló. Billiárd-asztal is szolgálja a vendégek kikapcsolódását. A vendégtér mellett egy későbbiekben beépíthető padlástér is található.

Az udvaron tovább haladva egy kb 15 m2-es nyári-lak lett kialakítva vizes blokkal.
A hátsó udvaron kültéri sütögető, tárolók, fatárolók helyezkednek el. A terület teljesen körbekerített.

Az épület több, mint 330 m2 területű, fűtését házközponti gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A fűtési rendszer 3 részre tagolva üzemelhető, ezért a ház mérete ellenére kedvezőek a fűtési költségek. 2023 tavaszán napelemes rendszer is telepítve lett, ezért a villanyszámla is minimális. A fűtés 2 helyiségben kandallóval is kiegészíthető az átmeneti időszakokban.

Az elmúlt években több állagmegóvási felújítás történt, a nyílászárók hőszigetelt műanyagra lettek cserélve, szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. Több helyiségben is padlóburkolat csere történt.

Amennyiben fantáziát lát ezen a csodás vidéken az épület lehetőségeinek kiaknázásában vagy további üzemelésében, úgy tekintsük meg együtt az ingatlant és a további információkat beszéljük át a megtekintés során.

Molnár Krisztina
Fundamenta Ingatlan

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145330226

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Fundamenta-Értéklánc Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn