Kőszegi eladó 350 nm-es ház #4713163

company_logo

150 000 000

Ft

428 571 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1
Méret:
350 m²

Leírás

Egyedülálló lehetőség, Kőszeg belvárosában! Ha fontos Önnek a testmozgás, az egészséges életmód, és ezt még saját vállalkozásának is el tudja képzelni, ne habozzon, hívjon! Örömmel mutatom be ezt a különleges, eladó tégla építésű ingatlant, amely 337 m^2 nagyságú, és számos modern fejlesztéssel rendelkezik, beleértve a napenergiát is. Az ingatlan egyedülálló fűtési rendszerrel büszkélkedhet, amely tartalmaz gáz kazánt, falfűtést és padlófűtést is, biztosítva ezzel a tartós meleget és kényelmet minden helyiségben. Az épület 2010-ben esett át teljes körű felújításon, amely magában foglalta a villamos-, víz-, gáz-, és csatornahálózat modernizálását. Továbbá, egy új tetőszerkezet is felkerült, valamint külön villany- és gázfőmérők, valamint víz almérők lettek felszerelve, amelyek megkönnyítik a fogyasztás nyomon követését.
A fenntarthatóság és a költséghatékonyság érdekében napelemeket is telepítettek, amelyek nem csak a meleg víz ellátásához, de a fűtési rendszer hatékonyságának növeléséhez is hozzájárulnak. Ezen felül, a turbó gázkazán további energiatakarékosságot és kényelmet ígér a hideg hónapok során.A hely szelleme és adottságai tökéletesen megfelelnek mindazoknak, akik egy sportcentrumot szeretnének üzemeltetni, és saját vállalkozást indítani. Ez egy ritka lehetőség azok számára, akik értékelik a kényelmet, a modern technológiát és a fenntarthatóságot.
Ez az ingatlan nem csupán sport centrum, hanem egy összetett életmódot kínál, ahol a kényelem és a modernitás harmonikusan ötvöződik. Felhasználható irodáknak, boltoknak, lakóháznak és még számos lehetőségnek! Amennyiben érdekli ez a páratlan lehetőség, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk egy személyes megtekintés vagy további információk érdekében!

Hivatkozási azonosító: HZ163

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149500771

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn