A Csónakázó-tó közelében , zsákutcában príma családi ház eladó

company_logo

159 000 000

Ft

636 000 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 16:29
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1040  m2
Méret:
250 m²

Leírás

Egy igazi ínyencség,különleges környezetben.
Szombathelyen a belvárostól nem messze , a Csónakázó-tó és a Rigóvölgy között,a város egyik legfrekventáltabb lakóövezetében, csendes zsákutcában , igényesen kivitelezett ,2 szintes, dupla garázsos, kertes családi ház eladó.

A tulajdonos esetleg kisebb értékű ingatlant beszámít !!

Egy 1044 m2-es telken 2001-ben épült ez a kétszintes jó elosztású nappali 4 szobás , még most is príma állapotú családi ház. Az épület külső és belső forma tervezése egyedi és stílusos.
A földszinten egy dupla garázs(szekcionált kapuval), egy nagyméretű nappali-étkező-télikert (60 m2), tágas konyha( innen tudunk kilépni a második, kisebb teraszra), egy vendégszoba saját fürdővel ,és egy több mint 40 m2-es ,részben fedett terasz kapott helyet, amit a lakótér több pontjáról is megközelíthetünk.
Innen néhány méterre található a 8 m hosszú kerti medence, ahol kedvünkre pancsolhatunk.
Az épületen belül is megközelíthető garázsban egy finn,családi szauna jótékony hatásait is élvezhetjük, és a hibátlan működés érdekében az ingatlan 3 fázisú árammal rendelkezik.
A felsőszinten a 3 kényelmes lakószoba mellet, galériás kialakítással még egy fenti, második nappalit is használhatunk, egy közel 20 m2-es fürdővel , egy nagyméretű háztartási helyiséggel és gardróbbal.

Az épület belső elosztása átgondolt,a terek a nagyméretű ablakoknak köszönhetően fényben bővelkednek. Fűtés és melegvíz ellátás egy Wolf gázkazánról (plusz hőtároló) történik ,a hőleadást radiátoros és padlófűtéses rendszer biztosítja. Érdemes még megemlíteni a nappalit ékesítő kandallót, ami a téli napokon kellemes meleget és hangulatot áraszt.

A házat minőségi anyagok és profi kivitelezés jellemzik. A kertben a nagyméretű szabad zöldfelület még számos ötletnek adhat teret. A kerti öntözés miatt egy másik vízórát is bekötöttek,(itt csatornadíj nincs). A hátsó kert teljesen intim, köszönhetően a telek szélén nagyra nőtt növényzetnek.
A telekhatáron a bejárati kapu és a garázskapu is természetesen motoros. Az épület biztonságról riasztó rendszer gondoskodik.

A környék csendes, nyugodt, ahonnan pár perc alatt elérhető a belváros, és a város pihenőövezete (Uszoda, Csónakázó-tó, Tófürdő) egyaránt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140837663

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn