Családi ház garázzsal, hegyvidéki panorámával

company_logo

79 900 000

Ft

532 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 09:49
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
3

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
2954  m2

Méret:
150 m²

Leírás

Kőszegen a határátkelőhöz vezető úton vált eladóvá egy 3szintes, 150 m2-es téglaépítésű családi ház 2954 m2 telekterülettel. A lakóház 1990-ben épült minőségi anyagokkal és praktikus elrendezéssel.
A kapun át megérkezve egy fából épített, jó minőségű, dupla kocsibeálló kapott helyet az udvaron. Ezen áthaladva akár a garázsba is parkolhatjuk az autónkat. A lakórész a garázson keresztül is megközelíthető. A pinceszinten található 1 szoba, kazánhelyiség, mosókonyha WC-vel, kamra. A földszinti részt az udvar felőli bejáraton keresztül is megközelíthetjük, itt található a tágas nappali, melyhez egy hatalmas terasz kapcsolódik, a konyha étkezővel, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. A konyhából a fedett nyári konyhába léphetünk ki.A tetőtéri szintben kapott helyet 3 szoba, kettőhöz közös erkély, az egyik szobához pedig saját,fedett erkély tartozik. Ezen a szinten is található egy fürdőszoba Wc-vel.
Az ingatlant és a telekterületet folyamatosan karbantartották és szépítették. A nyílászárók műanyag hőszigetelt ablakokra lettek cserélve, mindegyik elektromos redőnnyel és a legtöbbje szúnyoghálóval felszerelt. 8 évvel ezelőtt új konyha került beépítésre villanytűzhellyel ( indukciós és elektromos főzőlap is), páraelszívóval, mosogatógéppel.
A lakóház fűtését a pinceszinten lévő vegyestüzelésű kazán biztosítja a földszinten padlófűtéssel, a többi szinten radiátoros hőleadón keresztül. Ezenkívül a nappaliban található fatüzelésű kályha is üzembe helyezhető, ehhez külön kémény van. Melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.
A teraszos kialakítású telek rengeteg lehetőséget nyújt. Jelenleg a ház mögötti könnyűszerkezetes házat pakolásra használják, de akár egy nyári- lak is kialakítható benne. Mellette egy komplett gyermek játszótér kapott helyet. Ezenkívül szépen elrendezett magaságyások a kertészkedést kedvelőknek, medencének kialakított szint, fából épített kerti tároló, gyümölcsfákkal beültetett terület, feljebb haladva egy kis focipálya a gyerkőcöknek, egy hatalmas diófa árnyékában is hűsölhetünk. Ahogy egyre feljebb haladunk csodálatos panoráma tárul elénk a kőszegi hegyekre.
Amennyiben a minden részletében csodát rejtő ingatlant szeretné megtekinteni és személyesen is átélni, hogy milyen lenne a fedett nyári konyhában sütögetni, vagy egyszerűen egy könyvet olvasva gyönyörködni a hegyek látványában, vagy medencézés után a gyerekekkel játszani az udvari játszóházban, keressen bizalommal és rugalmas időpont egyeztetéssel megmutatom Önnek!
Irányár: 79.900 000 Ft
Molnár Krisztina

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144783088

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Molnár Krisztina

Fundamenta-Értéklánc Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn