Sürgős!

Eladó ház, Balatonendréd

company_logo

83 000 000

Ft

360 870 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 13:48
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
230 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
2310  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Balatonendréden tágas családi ház, sok lehetőséget rejtő dupla telekkel eladó, falusi CSOK felvehető, akár lakásbeszámítással is megvehető!

Zamárdi szabadstrandtól mindössze 6,3 km-re, csupán 8 perces autóútra található Balatonendréden kínálunk megvételre egy tégla építésű, földszintes családi házat. Az épületben 4 szoba, 2 konyha, spájz, 2 fürdőszoba, tágas nyári nappali, garázs, tárolóhelyiségek és további két tetőtéri vendégszoba található. Intim kertjében nagy nyitott terasz, pince, és az udvarban tárolóhelyiségek kaptak helyet. A közel 230 m2-es épület jó műszaki állapotú, a fűtésre több lehetőség is adott: 6 db hűtő-fűtő klímával, gázkonvektrorokkal és fatüzeléses kandallóval is fűthető. A ház az alaprajznak megfelelően több irányból is megközelíthető, a külön bejáratoknak köszönhetően akár több generáció zavartalan együttélésére is kiválóan alkalmas. Sok hasznosítási lehetőséget magában rejtő épület U-alakú, belső zárt udvara és intim kertje védve van a kíváncsi tekintetek elől. E belső udvarrészben egy tágas, 20 m2-es terasz került kialakításra, amely igény szerint tovább bővíthető, vagy zárt téli kertté, további nappalivá is átépíthető.

Az épület a kert centrumában található, két részre osztva a telket, amely így további beépítésre is lehetőséget ad. A 2310 m2-es terület megosztásával kellően tágas, egy új családi otthon felépítéséhez is elegendő telek alakítható ki.

Balatonendréd kedvező elhelyezkedése ideális a Balaton közelségét kereső, de csendes helyet preferáló, akár nyaralót vagy állandó otthont keresőknek. A településen óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek adottak. Ez a hangulatos kis település az M7 autópályáról saját lehajtóval rendelezik, így Siófok autópályán 10 perc alatt, Budapest 0 km kő 70 perces autóúttal elérhető.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várom jelentkezését! Személyes megtekintésre előzetes időpont egyeztetés után van lehetőség!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

Referencia szám: HZ056621

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 134933672

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn