ELADÓ KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ BALATONENDRÉDEN

company_logo

79 900 000

Ft

543 537 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
147 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Kert:
különálló

Kert mérete:
5176  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló
Építés éve:
Nincs adat

Leírás

A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt a 3 szobás, egyszintes, 94 m2-es, BELÜLRŐL TELJESEN FELÚJÍTOTT családi házat BALATONENDRÉDEN, melyhez épült egy 53 m2-es, ÚJ, SZERKEZETKÉSZ HÁZRÉSZ IS. Utóbbi kétszintes, tetőtere beépíthető.
A Balatontól mintegy 4 km-re! Azonnal birtokba vehető! A vásárláshoz FALUSI CSOK igényelhető!
Az épület egy 692 m2-es utcafronti telken helyezkedik el, amelyhez a további két 1631 m2 + 2853 m2 méretű telek is megvásárolható.
Az 1950-ben épült ház TELJES FELÚJÍTÁSA 2017-ben történt meg. A hangulatos, gerendás mennyezetű, régi parasztház verandájának beépítésével és átalakításával egy polgári stílusú, kényelmes, ízléses otthont alakítottak ki tulajdonosai, melynek állapota ÚJSZERŰ. A házba lépve az előszobából nyílik egy kamra és a lépcsőház (beépített veranda), ahonnan fél szinttel feljebb a nappaliba jutunk. Innen nyílik a hálószoba, egy könyvtárszoba, a fürdőszoba + WC és a konyha-étkező. Itt találjuk a cserépkályhát és a légkondicionálót is.
A ház felújítása az alábbiakra terjedt ki: a tető szigetelése, új betoncserép tetőhéjazat, a falszerkezet légáteresztő vakolása, belső mennyezeti gerendák felújítása, új belső burkolatok: a szobákban hajópadló, a konyha-étkezőben és a fürdőszobában majolika járólap, az előtérben és a lépcsőházban rusztikus felezett tégla. A villamoshálózat cseréje, bővítése, a víz- és szennyvíz hálózat cseréje, fűtési rendszer korszerűsítése, alternatív fűtésmegoldások kialakítása. A külső vakolás az új tulajdonosra vár.
A ház falazata vályog, az új házrész ytong. Fűtés: gáz cirkó kazán, cserépkályha és hűtő-fűtő klíma, illetve egy vegyes tüzelésű kazán kiállása is rendelkezésre áll. Hőleadás radiátorokkal, a meleg vizet a cirkó kazán biztosítja. Egyedi készítésű fa nyílászárók, hőszigetelt üvegezés. A házhoz tartozik egy boltíves pince és egy tégla építésű melléképület is. Parkolás kocsibeállón. Kertjében gyümölcsfák, szőlő, veteményes, szántó. A telek végében patak csörgedez.
Ajánlom otthonteremtéshez vagy nyaralónak egyaránt. Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142986028

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn