173 nm-es ház eladó Fonyód #4636109

company_logo

154 900 000

Ft

895 376 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 26., 16:01
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Méret:
173 m²

Leírás

*** Kétgenerácios Családi Ház***
Fonyód városában elhelyezkedő ingatlanunk nem csupán az otthon melegét kínálja, hanem közel van a Balatonhoz is, így a vízparti élmények is csupán egy rövid sétányira vannak. A település nyugodt, csendes környezetet biztosít lakóinak, miközben minden szükséges infrastrukturális lehetőség a közelben megtalálható: üzletek, iskolák, orvosi rendelők, és kávézók. Fonyód ideális hely a pihenésre vágyóknak és az aktív kikapcsolódást kedvelőknek egyaránt. Fedezze fel azt a ritka lehetőséget, hogy Fonyódon élvezhessen egy harmonikus, tágas otthont, miközben a Balaton csodáit is élvezheti minden nap.

A kert kapcsolatot teremt a természettel, nyugodt környezetet biztosít, ahol a család minden tagja megtalálja a maga nyugalmát vagy éppen aktív kikapcsolódását. A kert rendezett, gondosan karbantartott, tökéletes helyszín családi és baráti összejöveteleknek.

Az ingatlanban levő szauna egy igazi ritkaság, amely a mindennapokban is lehetőséget biztosít a pihenésre és az otthoni wellness élményre. A ház napfényes, tágas terekkel büszkélkedik, amelyek optimális komfortérzetet nyújtanak a lakóknak. Az otthon minőségi anyagokból épült, a modern értékek és a praktikum jegyében.
Eladó egy különleges, 173 m²-es, kétgenerációs családi ház Fonyódon. Az ingatlan nem csupán méretével és kialakításával, hanem extra szolgáltatásaival is kiemelkedik a piacon. A ház modern, praktikus terekkel rendelkezik, amelyek két különálló lakrésszé alakíthatók, így tökéletes választás nagycsaládosoknak vagy azoknak, akik együtt, de mégis külön szeretnének élni rokonaikkal.Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Hivatkozási azonosító: HZ109

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147365145

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn